Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη (19.04) θα ξεκινήσει η προπώληση συγκεκριμένου αριθμού εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός για τον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2016-17 , που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (27.04, 19:00), μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας και των καταστημάτων Γερμανός.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Στον αγώνα θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Με κόστος του ενός εισιτηρίου στη θύρα 7Α αξίας 15 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ. Η προμήθεια των εισιτηρίων της οικογενειακής κερκίδας είναι διαθέσιμη είτε μέσω των εκδοτηρίων είτε πλέον και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας για την οικογενειακή κερκίδα και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια της Τούμπας, θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα, ή διαβατήριο, ή δίπλωμα οδήγησης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK