Τα "έσπασαν" Μουρίνιο - Ιμπραχίμοβιτς, φεύγει ο Σουηδός!

Ακόμα δεν επέστρεψε από τον σοβαρό του τραυματισμό και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι σε αναζήτηση νέας ομάδας. Τον... πρόδωσε ο Μουρίνιο και γι' αυτό θέλει να εγκαταλείψει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τα "έσπασαν" Μουρίνιο - Ιμπραχίμοβιτς, φεύγει ο Σουηδός!
ibrahimovic mourinho

Η ανανέωση του συμβολαίου του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ένα από τα πιο έντονα θέματα προς συζήτηση το καλοκαίρι που μας πέρασε. Από τη μία πλευρά πολλοί θεωρούσαν πως δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω στα 35 προς 36, έχοντας περάσει παράλληλα και μία ρήξη χιαστού, ενώ κάποιοι άλλοι τόνισαν πως ακόμα και σε αυτή την ηλικία αποτελεί επιλογή από το πάνω ράφι.

Ο Ζλάταν επέστρεψε μετά το σοβαρό του τραυματισμό στα μέσα Νοεμβρίου όμως δεν έχει κατορθώσει να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Η παρουσία του Λουκακού σε συνδυασμό με αυτή των Μαρσιάλ, Ράσφορντ, έχει ως αποτέλεσμα ο Σουηδός να μετρά μόλις 7 συμμετοχές με 1 γκολ και 187 λεπτά καθαρού ποδοσφαίρου!

Οι Άγγλοι την Τετάρτη πήγαν ένα βήμα παραπέρα και αναφέρουν πως ο Μουρίνιο τα έχει σπάσει με τον Ιμπραχίμοβιτς, σε σημείο μάλιστα που ζήτησε να τον αντικαταστήσουν τον Γενάρη! Ο έμπειρος φορ φυσικά και δεν θα τα βάψει μαύρα, αφού ήδη στα χέρια του υπάρχουν προτάσεις πολλών εκατομμυρίων από το MLS και την Κίνα.

Βέβαια είναι πεισματάρης, οπότε μπορεί να επιμείνει... ευρωπαϊκά με σκοπό να αποδείξει πως ακόμα και στα 36 η μπογιά του περνάει ακόμα.

Το μόνο σίγουρο, σύμφωνα με τους Άγγλους πάντα, είναι πως δύσκολα θα συνεχίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν όχι μέχρι το τέλος της χρονιάς, την επόμενη περίοδο, αφού μην ξεχνάμε πως υπάρχει οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιο του και για τη σεζόν 2018-2019.

News 24/7

24MEDIA NETWORK