Τα γύρισε για το Γουδή ο Γιαννακόπουλος

Μία ημέρα μετά την τοποθέτηση του πως οι εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ είναι η καλύτερη λύση για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με γραπτή του δήλωση τόνισε πως από τη στιγμή που το θέλει ο κόσμος, αποδεκτή λύση είναι και ο χώρος στο Γουδή.

Τα γύρισε για το Γουδή ο Γιαννακόπουλος
giannakopoulos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ εμμένει στην άποψη του πως ο χώρος που στεγάζονται οι εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, είναι η καταλληλότερη λύση. Παρόλα αυτά, παραδέχεται πως μεγάλη μερίδα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, βλέπει πως στο Γουδή μπορεί να βρεθεί λύση για το γηπεδικό και τον ερασιτέχνη.

Έτσι, με τοποθέτηση του ξεκαθάρισε πως χαιρετίζει την πρωτοβουλία για διπλή ανάπλαση σε Γουδή - Λεωφόρο. Βέβαια στο τέλος άφησε αιχμές για το γεγονός πως δεν γνώριζε τις κινήσεις των τελευταίων ημερών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

" Προσωπικά πιστεύω το ΟΑΚΑ ως την κατάλληλη και πιο εφικτή λύση για το μπάσκετ αλλά και για ολόκληρο το σύλλογο μας, για μια σειρά από λόγους.

Για αυτό άλλωστε δημιουργήσαμε ομάδα εργασίας με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη ώστε να προχωρήσουμε ενωμένοι σε συγκεκριμένο πλάνο βάσει της μελέτης της Delloite.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει όλοι μας να λαμβάνουμε υπόψη τη γνώμη των εκατομμυρίων Παναθηναϊκών. Είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος μας προτιμάει γήπεδο εντός του Δήμου Αθηναίων άρα συντασσόμαστε μαζί του. Αναλογιζόμενοι όλες τις παραμέτρους του γηπεδικού ζητήματος χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία για τη διπλή ανάπλαση Γουδή- Λεωφόρος και αναμένουμε τις εξελίξεις.

ΥΓ: Έπειτα από μισό αιώνα και πλέον προσφοράς της οικογένειας μου στον Παναθηναϊκό, πίστευα ότι έχουμε κατακτήσει το σεβασμό και φυσικά το δικαίωμα να μην θεωρούμαστε «ο καθένας», ειδικά σε τόσο σοβαρά ζητήματα της Παναθηναϊκής Οικογένειας. Προφανώς κάποιοι δεν το συμμερίζονται και συνεχίζουν να λειτουργούν εν κρυπτώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK