Τα "καυτά" φιλιά του θριαμβευτή Ρονάλντο με τη σύντροφό του

Ήταν αναμφίβολα μία από τις πιο μεγαλειώδεις βραδιές στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε δις κόντρα στην Γιουβέντους οδηγώντας την Ρεάλ στο 4-1 στον τελικό και στην κατάκτηση του 12ου Champions League στην ιστορία της και η ανταμοιβή του ήταν τα γεμάτα πάθος φιλιά από τη σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκεθ (VIDEOS)!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. Real Madrid won 4-1. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. Real Madrid won 4-1. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Βασιλιάς στο Κάρντιφ... Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε δύο γκολ στον τελικό κόντρα στην Γιουβέντους, σκόραρε σε τρίτο διαφορετικό τελικό Champions League, έφτασε συνολικά τα τέσσερα τρόπαια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και είναι πλέον το Νο 1 φαβορί για να σηκώσει στο τέλος της χρονιάς την πέμπτη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του!

Τα "καυτά" φιλιά του θριαμβευτή Ρονάλντο με τη σύντροφό του

Οι στιγμές ήταν μοναδικές για τον CR7 στο "Millennium" και το φινάλε, μετά από την απονομή του τροπαίου στους παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν, τον βρήκε να πανηγυρίζει πανευτυχής έχοντας δίπλα του το μικρό γιο του αλλά και το έτερόν του ήμισυ, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ. Ήταν μάλιστα ιδιαίτερα διαχυτικός απέναντι στη σύντροφό του όπως κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες...

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Frank Augstein

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ CR7 ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ:

Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK