Τα... μάζεψε απ' όλους κι "έκλεισε" την καριέρα του στον... ΟΣΦΠ

Σαν κεραυνός εν αιθρία "έσκασε" στα τουρκικά μίντια η είδηση πως ο Εμάνουελ Εμενίκε σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ να πει "αντίο" στο ποδόσφαιρο. Ο Νιγηριανός που κόστισε 40.000.000 ευρώ σε μεταγραφές, δεν βρήκε ομάδα μετά την περσινή "τραγωδία" και φέρεται να αλλάζει ρώτα στη ζωή του.

Τα... μάζεψε απ' όλους κι "έκλεισε" την καριέρα του στον... ΟΣΦΠ

Μπαμ! Ο Εμάνουελ Εμενίκε αφήνει το ποδόσφαιρο γράφουν στην Τουρκία, αφού μετά το πέρασμά του από Ολυμπιακό και Λας Πάλμας, δεν κατάφερε να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Στα 31 του χρόνια, ο Νιγηριανός φορ έχει καταφέρει να κάνει μεταγραφές ύψους 40.000.000 ευρώ, περνώντας από ομάδες όπως η Φενέρ, η Σπαρτάκ, η Γουέστ Χαμ κι άλλες! Μάλιστα, το 2013 οι ετήσιες απολαβές του είχαν εκτοξευθεί κοντά στα 3.000.000 ευρώ!

Από την πλευρά του ο φορ με τα 92 γκολ σε 232 επίσημες εμφανίσεις, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ή αν θα σταματήσει.

Οι Τούρκοι, πάντως, επιμένουν πως έχει πάρει την απόφασή του για το οριστικό τέλος, αφού κατά την περσινή σεζόν ήταν απογοητευτικός.

Εφόσον γίνουν έτσι τα πράγματα, τότε ο Εμενίκε θα έχει ολοκληρώσει την καριέρα του με τελευταίο του σταθμό τον Ολυμπιακό και μάλιστα μ' ένα εξαιρετικό συμβόλαιο, το οποίο όμως ο ίδιος δεν κατάφερε να εξαργυρώσει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK