Τα νέα των αντιπάλων

Τα νέα των αντιπάλων
Ρεάλ Μαδρίτης

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να απουσιάσει από την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό στις 28 Σεπτεμβρίου στη Μαδρίτη ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος μέσος της βασίλισσας επέστρεψε τραυματίας από το Δουβλίνο και ύστερα από τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου ο διεθνής με τους "τρικορλόρ" ποδοσφαιριστής θα αναγκαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου είκοσι ημέρες. Χρονικό διάστημα αρκετό για να μην του επιτρέψει να δώσει το παρόν στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Στο μεταξύ, ο Βαντερλέι Λουξεμπούργκο, εκτός του Ζιντάν, πονοκεφαλιάζει με δύο ακόμηπεριπτώσεις εν όψει του αγώνα με τη Θέλτα στη Μαδρίτη. Η μία είναι ο τραυματισμός του Ρονάλντο στο δεξί πόδι, η αποθεραπεία του οποίου πηγαίνει καλά, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να προοικονομηθεί πριν την τελευταία στιγμή. Επιπλέον, ο Τζόναθαν Γούντγκεϊτ αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης Β' με την Ράγιο Βαγεκάνο για την Segunda Division, ωστόσο η συμμετοχή του με την πρώτη ομάδα θα εξαρτηθεί από την επιθυμία του Βραζιλιάνου τεχνικού να τον χρησιμοποιήσει.

Κατά τ' άλλα, στην παρουσιάστη παρουσίαση του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος κόστισε 27 εκατομμύρια ευρώ, προχώρησε την Πέμπτη η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου. " Θα αρχίσω από το μηδέν για να κερδίσω τη θέση μου ", τόνισε ο 19χρονος πρώην άσος της Σεβίλλη. Εξάλλου, για τις 30 Σεπτεμβρίου προγραμματίστηκαν τα εγκαίνια του νέου προπονητικού κέντρου της ομάδας, το "Ciudad del Real Madrid" (=η πόλη της Ρεάλ Μαδρίτης) στην περιοχή Βαλδεβέβας, έκτασης 22 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, στο οποίο οι παίκτες θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση στις 15 του μήνα.

Λιόν

Σε δεύτερη μοίρα περνά -προς το παρόν- για τη Λιόν η αναμέτρηση της Τρίτης απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Εκείνο που απασχολεί τον Ζεράρ Ουγιέ είναι η ομάδα του να συνεχίσει νικηφόρα στο εγχώριο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας στο "Ζερλάν" τη Μονακό στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής. Εξάλλου, θέλει να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας θυμίζοντας "ποιος είναι το αφεντικό".

Το κακό είναι πως αρκετοί από τους παίκτες του θα είναι κουρασμένοι λόγω των συμμετοχών τους με τις εθνικές ομάδες, ενώ δεν θα προλάβουν να προπονηθούν αρκετά. Τουλάχιστον δενπροξενήθηκε κάποιος αναπάντεχος τραυματισμός, αφού οι Βιλτόρ, Κουπέ, Γκοβού, Ρεβεγιέρ, Μαλουντά (Γαλλία), Κάριου (Νορβηγία),επέστρεψαν υγιείς από τους προορισμούς τους. Επιστρέφει σε αγωνιστική δράση ο Μπενουά Πεντρετί διεκδικώντας θέση στο βασικό σχήμα.

Ρόζενμποργκ

Σε χείριστη βαθμολογική κατάσταση παραμένει η Ρόζενμποργκ, η οποία αντιμετωπίζει τη Βίκινγκ σε ένα ματς που μέχρι πέρσι θα ήταν ντέρμπι. Ο Χέγκμε, τεχνικός της ομάδας, παραμένει πάντως αισιόδοξος πιστεύοντας πως ο… γίγαντας κάποια στιγμή θα ξυπνήσει.

Αναφορικά με το ματς της Τρίτης, οι πρωταθλητές Νορβηγίας θα έρθουν στην Ελλάδα τo μεσημέρι της Δευτέρας (15:00), ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα υπάρξει η συνέντευξη Τύπου και η προπόνηση. Για λόγους, ωστόσο,τακτικής η Ρόζενμποργκ ζήτησε, αίτημα που προφανώς θα γίνει δεκτό, να προπονηθεί και την Τρίτη το πρωί για καλύτερη προσαρμογή με τις συνθήκες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK