Τα ονόματα ΟΛΩΝ των θυμάτων της Τσαπεκοένσε σε μία φανέλα!

Η Φιγκεϊρένσε βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να τιμήσει τους ανθρώπους της Τσαπεκοένσε που έχασαν τη ζωή τους και τον αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού της στα social media.

Τα ονόματα ΟΛΩΝ των θυμάτων της Τσαπεκοένσε σε μία φανέλα!

Όλες οι βραζιλιάνικες ομάδες εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στην δοκιμαζόμενη Τσαπεκοένσε, αρκετές ήταν εκείνες που έχουν δείξει διάθεση να τη βοηθήσουν να σταθεί στα πόδια της δανείζοντάς της ποδοσφαιριστές, ωστόσο μία είναι εκείνη που αποφάσισε να τιμήσει τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας ένα προς ένα.

Τα ονόματα ΟΛΩΝ των θυμάτων της Τσαπεκοένσε σε μία φανέλα!

Αυτή είναι η Φιγκεϊρένσε, η οποία στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με την Σπορτ Ρεσίφε, για την τελευταία αγωνιστική του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος (11/12) θα παραταχθεί φορώντας μία εμφάνιση όπου πέρα από το σήμα της Τσαπεκοένσε στο κέντρο, στο μπροστινό μέρος της φανέλας θα αναγράφονται τα ονόματα όλων των ανθρώπων της ομάδας που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα του Μεντεγίν.

Μάλιστα φρόντισε να αποκαλύψει τη συλλεκτική φανέλα μέσω του αρχηγού της Μάρκο Ρομπέρτο ντα Σίλβα Μπαρμπόσα, κατά κόσμον Μαρκίνιος, ο οποίος τη φόρεσε με καμάρι για να πάρει μέρος σε μία φωτογραφία όπου δεσπόζει στο φόντο, το σήμα της ομάδας από την Σάντα Καταρίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Χαμός" με το hashtag των οπαδών της Μίλαν για Τσαπεκοένσε
Ο απόλυτος ΣΕΒΑΣΜΟΣ στα θύματα της Τσαπεκοένσε από τηλεοπτικό σταθμό
Το Copa Sudamericana στην Τσαπεκοένσε!
ΤΡΟΜΕΡΟ: Ροναλντίνιο και Ρικέλμε θα παίξουν στην Τσαπεκοένσε!
Στέλνουν τον Ροναλντίνιο στην Τσαπεκοένσε!
Με μήνυμα για την Τσαπεκοένσε οι φανέλες της Ρεάλ!
Ήταν ΟΛΟΙ στον τελικό της Τσαπεκοένσε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK