Τα... πήρε με τη διοίκηση ο Κατσαβάκης

Δυσαρεστημένος με την διοίκηση της Βέροιας είναι ο Μάκης Κατσαβάκης.

Τα... πήρε με τη διοίκηση ο Κατσαβάκης
Δυσαρεστημένος με την διοίκηση της Βέροιας είναι ο Μάκης Κατσαβάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σερραίος τεχνικός τόνισε πως αν δεν μιλήσει με τον μεγαλομέτοχο Γιώργο Αρβανιτίδη για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα του, όσον αφορά την τακτοποίηση του συμβολαίο του, δεν πρόκειται να συνεχίσει στον πάγκο της "Βασίλισσας του Βορρά".

Αυτή η επαφή δεν είχε γίνει μέχρι χθες το βράδυ, κάτι που δυασρέστησε τον έλληνα τεχνικό ο οποίος δήλωσε: " Αν θέλουν να διαλύσουν το πανηγύρι να μας το πουν. Φαίνεται ότι έχει γίνει αναθεώρηση των πλάνων. Το έχουμε ξαναδεί αυτό το έργο. Νιώθω πικραμένος από την όλη συμπεριφορά και με μειώνει ως άνθρωπο. Υπάρχει ακόμη μία εκκρεμότητα με το συμβόλαιό μου που πρέπει να τακτοποιηθεί ".

Από την πλευρά της διοίκησης τον λόγο πήρε ο πρόεδρος Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος με δηλώσεις του ήθελε να ρίξει τους τόνους λέγοντας πως είναι μια παρεξήγηση η οπία θα λυθεί, μπορεί και σήμερα. Πάντως ο Αρβανιτίδης δεν έσπευσε να καθησυχάσει τον προπονητή του και να αποδείξει εμπράκτως τα λόγια του προέδρου του, γεγονός που θα επιφέρει εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Σε ό,τι αφορά τον Γκουέλα, ο παίκτης απολογήθηκε χθες και όπως φαίνεται θα γλιτώσει τη διακοπή συμβολαίου με χρηματικό πρόστιμο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK