Τα πλάνα του Μίτσελ

Ο Μίτσελ αναζητάει την ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης στον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα με τη Λεβάντε και προτίθεται να παρατάξει μια ενδεκάδα η οποία θα υπηρετήσει πιστά το πλάνο του

Τα πλάνα του Μίτσελ

Ο Μίτσελ αναζητάει την ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης στον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα με τη Λεβάντε και προτίθεται να παρατάξει μια ενδεκάδα η οποία θα υπηρετήσει πιστά το πλάνο του, που θα λειτουργήσει ως σύνολο και το σημαντικότερο θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της κρίσιμης αναμέτρησης.

Ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" προχώρησε σε αρκετές δοκιμές (και) στην τελευταία προπόνηση. Αρχικά, επέμεινε πολύ στην τριάδα Βλαχοδήμου (δεξιά), Τζεμπούρ (αριστερά) και Μήτρογλου (στην κορυφή) στην επίθεση. Ο Ισπανός μέχρι σήμερα δεν έχει χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα μαζί τους Τζεμπούρ και Μήτρογλου, ενώ το γεγονός ότι δεν έχει άλλον κλασικό σέντερ φορ (ο Πάντελιτς έμεινε εκτός αποστολής), τον οδηγεί και σε δεύτερες σκέψεις. Αν ο Τζεμπούρ αγωνιστεί ως σέντερ φορ, τότε στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα χρησιμοποιηθεί ένας εκ των Μασάντο, Πίνο ή Χολέμπας. Το σενάριο με τον Πορτογάλο στα πλάγια, θα ενισχυθεί αν ο 50χρονος προπονητής αποφασίσει να ρίξει στη "μάχη" από την αρχή τον Ιμπαγάσα. Για την ώρα, ο Μίτσελ προτιμάει να έχει τον Μασάντο στον άξονα, όπου και ο τελευταίος αισθάνεται καλύτερα.

Στα χαφ, ξεκίνησαν στο δίτερμα οι Φέισα, Γκρέκο και μπροστά τους ο Μασάντο και στη συνέχεια τη θέση του Ιταλού πήρε ο Μανιάτης. Ο τελευταίας αρχικά χρησιμοποιήθησε σε ρόλο δεξιού μπακ, αλλά μετά από λίγη ώρα ο "ερυθρόλευκος" τεχνικός πέρασε στο δεξιό άκρο τον Ντιακιτέ. Δοκιμές έγιναν και στο κέντρο της άμυνας, όπου δίπλα στον Κοντρέρας μοιράστηκαν τον χρόνο ο Σιόβας και ο Μανωλάς. Και στη θέση του αριστερού μπακ έπαιξε ο Χολέμπας.

Εν κατακλείδι, ο Μίτσελ προσανατολίζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τους Μέγερι, Μανιάτη, Κοντρέρας, Σιόβα (Μανωλά), Χολέμπας, Φέισα, Γκρέκο, Μασάντο, Βλαχοδήμο, Τζεμπούρ και Μήτρογλου. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Ιμπαγάσα, Ντιακιτέ.

* Σχετικά με την παρουσία του κόσμου, το Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο, αφού έχουν απομείνει μόλις 1.100 εισιτήρια τα οποία θα είναι προς διάθεση από το πρωί της Πέμπτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK