Τα videos του Πανιωνίου για τα εισιτήρια διαρκείας κάνουν τη διαφορά

Ο Πανιώνιος ετοίμασε ακόμα ένα εμπνευσμένο video για τα εισιτήρια διαρκείας του. Και αγγίζει κάθε Νεοσμυρνιώτη και κάθε φίλαθλο.

Τα videos του Πανιωνίου για τα εισιτήρια διαρκείας κάνουν τη διαφορά

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο Πανιώνιος είναι η Χετάφε της Ελλάδας. Όχι σε ιστορικότητα ή επιτυχίες, προφανώς, αλλά στη ζεστασιά με την οποία αντιμετωπίζει την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας.

Η ισπανική ομάδα αποτελεί με διαφορά το καλύτερο παράδειγμα στην Ισπανία, αφού κάθε χρόνο το promo video της είναι ένα αριστούργημα έμπνεσης και δημιουργικότητας.

Οι 'κυανέρυθροι' βαδίζουν στα ίδια βήματα, αφού μετά από το περίφημο -πια- διαφημιστικό με πρωταγωνιστή τον σεφ (και φανατικό φίλο της ομάδας) Λεωνίδα Κουτσόπουλο ή τον κωμικό Αντώνη Κρόμπα, φέτος επελέγη μια εξίσου ρομαντική ιδέα.

Ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Καραστεφανής ετοίμασε ένα διαφημιστικό στο οποίο ουσιαστικά χτυπάει η 'καρδιά' ενός Νεοσμυρνιώτη φιλάθλου, όταν ετοιμάζεται να πάει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την πρώτη ομάδα που γνωρίζει ως παιδί. Ανεξαρτήτως φύλου, ανεξαρτήτως ηλικίας. Πρωταγωνιστές σε αυτό το σποτ είναι απλοί φίλαθλοι, με αφηγητή τον εμβληματικό αθλητικό δημοσιογράφο Πέτρο Λινάρδο, ο οποίος μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, με τη μητέρα του να είναι ανιψιά του προέδρου του συλλόγου από το 1915 μέχρι το 1928, Δημητρού Δάλλα.

Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK