"Έρχεται και υπογράφει ο Καμπέσας"

Σε πλήρη επιβεβαίωση του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Μπράιαν Καμπέσας, ο μάνατζέρ του αποκάλυψε πως ταξιδεύει αυτή την ώρα για Αθήνα!

Ecuador's Bryan Cabezas, right, and his teammate Pervis Estupinan, celebrate his goal against Colombia during a U-20 South America qualifying soccer tournament match for the 2017 South Korea U-20 World Cup, in Quito, Ecuador, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa)
Ecuador's Bryan Cabezas, right, and his teammate Pervis Estupinan, celebrate his goal against Colombia during a U-20 South America qualifying soccer tournament match for the 2017 South Korea U-20 World Cup, in Quito, Ecuador, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa) AP

O μάνατζερ του Μπράιαν Καμπέσας, Χόρχε Γκερέρο, με δηλώσεις του στο "Radio Deportes Deportivo, ήρθε ουσιαστικά να επιβεβαιώσει πλήρως το μεσημεριανό αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ στο Contra.gr, περί ολοκλήρωσης της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με την Αταλάντα και οτι απέμεναν ΑΠΛΩΣ τα διαδικαστικά, με την άφιξη του 20χρονου Εκουαδοριανού εξτρέμ στην Αθήνα.

“To θέμα έχει τελειώσει. Υπάρχει απόλυτη συμφωνία. Σήμερα ταξιδεύουμε για να κλείσει. Το ντιλ ολοκληρώθηκε. Καταφέραμε να φτάσουμε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για δανεισμό ενός έτους. Θέλουν να ταξιδέψει ο Μπράιαν όσο πιο γρήγορα αφού σε 10 ημέρες έχουν αγώνα για το Europa League" αποκάλυψε ο Γκερέρο.

Για να συνεχίσει : "Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας (σ.σ. Ουζουνίδης) έχει παρακολουθήσει πολύ καλά τον παίκτη και τον έχει τσεκάρει από το IDV. Κατευθυνόμαστε για Αθήνα αυτή τη στιγμή (σ.σ. ο μάνατζέρ του ξεκίνησε το ταξίδι από το Κίτο).

Ο Μπράιαν είναι ένας πραγματικός πρέσβης για το ποδόσφαιρο του Εκουαδόρ και για τον επαγγελματισμό του. Τον αγαπούν πολύ στην Αταλάντα και δεν θέλουν να τον πουλήσουν. Το θέμα πιθανής οψιόν ήταν αντικείμενο διαπραγμάτευσης και γι' αυτό δεν έκλεισε νωρίτερα η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες”.

Όπως όλα δείχνουν ο Καμπέσας μαζί με τους εκπροσώπους του θα βρίσκονται το απόγευμα της Παρασκευής (14/7) στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

24MEDIA NETWORK