Τεχνολογική επανάσταση φέρνει η Ενωση

Το μυστήριο της αντίστροφης μέτρησης (που φιλοξενήθηκε τις τελευταίες ημέρες στο site της ομάδας και σε διαφημιστικές καταχωρήσεις) λύθηκε την Πέμπτη σε συνέντευξη τύπου από τον εμπορικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέα Μπέκιο.

Τεχνολογική επανάσταση φέρνει η Ενωση
Το μυστήριο της αντίστροφης μέτρησης (που φιλοξενήθηκε τις τελευταίες ημέρες στο site της ομάδας και σε διαφημιστικές καταχωρήσεις) λύθηκε την Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου από τον εμπορικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέα Μπέκιο.

Πρόκειται για μία επικοινωνιακή επίθεση της ΑΕΚ με την κωδική ονομασία "κίτρινο παντού". Από την Παρασκευή και μετά λοιπόν σε όλα τα μέτωπα η επικοινωνιακή πολιτική της Ενωσης στον εμπορικό τομέα θα μπει στην τελική της ευθεία.

Περι τίνος πρόκειται;Πρόκειται μία μεγάλη συνεργασία της ΑΕΚ και της εταιρίας παροχής Ιnternet Forthnet η οποία πλέον θα προσφέρει νέα, υψηλής τεχνολογίας, προϊόντα χρησιμοποιώντας το όνομα της ομάδας.

ΑΕΚ ΤV στο Internet!

Το πρώτο από αυτά είναι το AEK-Web. Θα είναι μία παροχή Internet για τους φίλους της ΑΕΚ σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.
Το δεύτερο θα είναι το AEK TV, το πρώτο διαδικτυακό κανάλι στην Ελλάδα, μέσα από το οποίο οι φίλοι της ομάδαςθα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τους εντός έδρας αγώνες της Ενωσης στο Kύπελλο UEFA λίγο μετά τη λήξη τους. Επίσης θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης των ανοικτών προπονήσεων, συνεντεύξεων των πρωταγωνιστών (τουλάχιστον μία την εβδομάδα) αλλά και των αγώνων της ομάδας Νέων live.

Το τρίτο προϊόν είναι το AEK-telephony το οποίο αφορά τηλεφωνικές συνδέσεις, πάλι βέβαια σε χαμηλές τιμές. Οι δύο πλεύρες (AEK-Forthnet) εξέφρασαν τη σιγουριά τους για την επιτυχία του εγχειρήματος ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκε και το σχετικό διαφημιστικό σποτ στο οποίο συμμετέχουν οι Βαγγέλης Μόρας, Αλεσάντρε Σοάρες, Σταύρος Τζιωρτζόπουλος και Ηλίας Κυριακίδης.

Την παράσταση έκλεψε ο «Γιάννης» που φαίνεται ότι θέλει να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού. « Ηταν τόσο ωραία εμπειρία και εγώ ήμουν τόσο καλός που σκέφτομαι να αλλάξω επάγγελμα» τόνισε χαριτολογώντας ο Σοάρες.
Μάλιστα σε ερώτηση που του έγινε για το αν είναι καλύτερος από τους Λυμπερόπουλο και Κατσουράνη που είχαν πρωταγωνιστήσει σε άλλο σποτ αρκέστηκε να τονίσει (γελώντας): «Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Εγω ξέρων ότι ήμουν πολύ καλός».

News 24/7

24MEDIA NETWORK