Τελείωσαν τα λεφτά στην Κίνα!

Τα... αμύθητα συμβόλαια της Άπω Ανατολής αποδείχθηκαν... άνθρακας! Σύμφωνα με την FIFPro (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών) οι Κινέζοι... στέρεψαν από μετρητό και έχουν αφήσει απλήρωτους τους ξένους παίκτες!

Τελείωσαν τα λεφτά στην Κίνα!
chinese super league

Εζέκιελ Λαβέτσι: 43.000.000€ το χρόνο. Κάρλος Τέβες: 37.500.000€ το χρόνο. Οσκάρ: 24.400.000€ το χρόνο. Χουλκ: 21.000.000€. Σε αυτούς προσθέστε και τον δικό μας Απόστολο Γιάννου που από τον Αστέρα Τρίπολης, πήγε στην Guangzhou R&F με 1.600.000€ το χρόνο και δεν παίζει αλλά... κάθεται και γεμίζει τις τσέπες του!

Αυτοί είναι ελάχιστα από τα πολλά παραδείγματα ποδοσφαιριστών που... αρνήθηκαν την δόξα της Ευρώπης για τα πολλά λεφτά των Κινέζων. Ή μήπως όμως όχι;

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών (FIFPro) το "πηγάδι" που έβγαζε εκατομμύρια έχει στερέψει ( ή σταμάτησε από μόνο του να μοιράζει άσκοπα τα λεφτά), με αποτέλεσμα ξένοι παίκτες που πήγαν στην Κίνα, να περιμένουν μάταια τα χρήματα τους!

Το φαινόμενο δεν είναι πλέον... αποκλειστικό στην Κίνα, αλλά αρχίζει και εξαπλώνεται σε ολόκληρη στην Ασία. Δυστυχώς για τους ξένους παίκτες δεν υπάρχει τρόπος να διεκδικήσουν τα χρωστούμενα, αφού ο σύνδεσμος επαγγελματιών ποδοσφαιριστών τους έχει... ξεχάσει και καλύπτει μόνο τους ντόπιους.

Έτσι, η FIFPro εξέδωσε ανακοίνωση με σκοπό την ενημέρωση και την προσπάθεια να βρεθεί λύση για να μην χάσουν τα χρήματα τους οι ποδοσφαιριστές που δεν είναι τόσο... λαμπεροί όπως κάποιοι άλλοι συνάδελφοι τους και οι φωνές τους χάνονται κάπου στα βάθη της Ασίας.

24MEDIA NETWORK