Ο Τσάμπι Αλόνσο μίλησε για την απόφασή του να μείνει στην Λεβερκούζεν

Ο Ισπανός προπονητής αποκάλυψε το σκεπτικό του να μείνει για έναν ακόμα τουλάχιστον χρόνο στην ομάδα που οδηγεί στον τίτλο.

Leverkusen's head coach Xabi Alonso looks at the pitch during the Europa League round of sixteen, first leg, soccer match between Qarabag and Leverkusen at the Tofiq Bahramov Republican stadium in Baku, Azerbaijan, Thursday, March 7, 2024. (AP Photo)
(AP Photo) AP

Ο Τσάμπι Αλόνσο θα παραμείνει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν αυτό το καλοκαίρι, με τις Λίβερπουλ και Μπάγερν να απορρίπτονται με συνοπτικές διαδικασίες παρά το έντονο ενδιαφέρον. Ο Ισπανός τεχνικός όμως δεν άφησε ανεξήγητη την αιφνιδιαστική του απόφαση για το μέλλον και σχολίασε επ' αυτού.

Ο 42χρονος δήλωσε: "Είχα μια καλή συνάντηση με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και τους ενημέρωσα ότι θα παραμείνω και θα συνεχίσω στον σύλλογο.

"Μετά από πολλές συζητήσεις για το μέλλον μου, χρησιμοποίησα το διάλειμμα που είχαμε για να σκεφτώ και να πάρω την απόφασή μου. Αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για μένα".

Και πρόσθεσε: "Η δουλειά μου στη Μπάγερ δεν έχει τελειώσει. Θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο, να βοηθήσω τους παίκτες να εξελιχθούν. Το διοικητικό συμβούλιο είναι υπέροχο - είναι όλα φανταστικά εδώ.

"Είμαι ακόμα νέος προπονητής, αλλά πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για το μέλλον μου. Πήρα το χρόνο μου και είμαι σίγουρος γι' αυτό".

Επιπλέον, ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, δήλωσε ότι μια κίνηση για τον Ισπανό αυτό το καλοκαίρι είναι "μάλλον αδύνατη"...

"Ο Αλόνσο είναι πιο διατεθειμένος να παραμείνει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν λόγω των σημερινών επιτυχιών της, επειδή δεν θα ήθελε να την αφήσει πίσω του", δήλωσε ο Χένες.

Από την στιγμή που ο Αλόνσο βγαίνει από το κάδρο σαν επιλογή για την Λίβερπουλ, οι "Reds" φαίνεται να έχουν δύο εναλλακτικές. Το Ντε Τσέρμπι της Μπράιτον και τον Αμορίμ της Σπόρτινγκ, ωστόσο είναι ακόμα νωρίς για να προκύψει κάτι πιο χειροπιαστό.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Τσάμπι Αλόνσο μίλησε για την απόφασή του να μείνει στην Λεβερκούζεν

Ο Αυτοκαταστροφικός μέσος της Premier League έχει εθισμό με το στοίχημα και κινδυνεύει με εκ νέου αποκλεισμό

News 24/7

24MEDIA NETWORK