Τελεσίγραφο της Super League στη NOVA

Στον "αέρα" τα τηλεοπτικά του νέου πρωταθλήματος της Super League μιας και η τελική απόφαση από τη NOVA θα δοθεί την ερχόμενη Παρασκευή (30/6). Τι ζητούν οι ΠΑΕ.

28/06/2017 B.O.D. of Superleague in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
28/06/2017 B.O.D. of Superleague in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 28/06/2017 B.O.D. OF SUPERLEAGUE IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ένα από τα κρισιμότερα συμβούλια στη Λίγκα έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης (28/6) όπου φυσικά το μοναδικό θέμα ήταν η πρόταση της Nova για "κούρεμα" στο ποσοστό των χρημάτων που προβλέπονται για τα επόμενα 2 χρόνια κι αφορούν τη συμφωνία παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος.

Το συνδρομητικό κανάλι πρότεινε μείωση της τάξεως του 18%, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της Super League οι ΠΑΕ ζητούν η μείωση αυτή να είναι της τάξεως του 8% και επιπλέον να αποδοθεί όλο το ποσό των 6.500.000 ευρώ που έχει παρακρατηθεί από την εφαρμογή προηγούμενων ρητρών. Ένα ποσό που για κάθε ομάδα ανέρχεται περίπου στο μισό εκατομμύριο ευρώ.

Οι ΠΑΕ από την πλευρά τους αξίωσαν απάντηση από τη NOVA μέχρι την Παρασκευή (30/6), σε δύο ημέρες δηλαδή, ειδάλλως θα κάνουν μέχρι και νομικές κινήσεις εναντίον της σύμβασης. Σε περίπτωση λοιπόν που δεν απαντήσει θετικά το συνδρομητικό κανάλι θα έχουμε εξελίξεις που αναμένεται να φέρουν τα... πάνω κάτω στα τηλεοπτικά του νέου πρωταθλήματος.

Από την Nova έλεγαν ότι θα αξιολογήσουν την πρόταση και θα απαντήσουν το συντομότερο δυνατό.

Ν. Γ.

Photo Credits: Tourette Photography

News 24/7

24MEDIA NETWORK