Τελεσίγραφο

Η κατάσταση για την αλλαγή εποχής στην ΑΕΚ βρίσκεται ίσως στην πιο κρίσιμη φάση της. Το πρωί της Πέμπτης ο Ντέμης Νικολαϊδης, μέσω και της επίσημης ιστοσελίδας του στο διαδίκτυο, διεμήνυσε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στις συζητήσεις με τη ΕΝΙC μέχρι καιτις 19:00. Ο πρώην παίκτης των "κιτρινόμαυρων", έχει δώσει διορία στους Αγγλους, ώστε να αποδεχθούν την νέα βελτιωμένη πρόταση του, η οποία και περιλαμβάνει 600.000 ευρώ προκαταβολή και τραπεζικές εγγυήσεις. Εφόσον η απάντηση είναι θετική και πάρει το "οκ", τότε θα δρομολογήσει τις όποιες διαδικασίες για να αλλάξει το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου

Τελεσίγραφο
Λίγες ώρες απομένουν πλέον για να μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεση του Ντέμη Νικολαϊδη,οπως ανακοίνωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ενωσης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στο διαδίκτυο: "Στις 19:00 θα υπάρξει ανακοίνωση που θα σας ενημερώνει για την πρόοδο των συζητήσεων με την ΕNIC" .

Η νέα πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη φέρεται να είναι ελκυστική για τους Άγγλους οι οποίοι πλέον έχουν στα χέρια τους εκτός από μία γερή προκαταβολή (την οποία ζητούσαν σαν… λυσσασμένοι) και τραπεζικές εγγυήσεις.

Να πούμε πως οι διαπραγματεύσεις τις τελευταίες μέρες συνεχίστηκαν με αμείωτους ρυθμούς. Οι δυο πλευρές βρήκαν αρκετά κοινά σημεία προσέγγισηςκαι αν τελικά έρθειη αναμενόμενη ως... μάνα εξ ουρανού ανακοίνωση θα δώσει το… έναυσμα για τα πανηγύρια και θα αποτελέσει την πρώτη σελίδα στο νέο κεφάλαιο που θα ανοίξει στο βιβλίο της «Ένωσης».

Να αναφέρουμε πάντως πως οι πληροφορίες όσον αφορά την θετική ή μη έκβαση της υπόθεσης είναι συγκεχυμένες, μιας και υπάρχουν ακόμα μερικές διαφορές στις διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών. Συγκεκριμένα ο Ντέμης Νικολαϊδης επιθυμεί η όλη συμφωνία να επέλθει με μνημόνιο εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεσμευτικού χαρακτήρα, κάτι που βρίσκει αντίθετη την πλευρά της ENIC. Ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουνστις επόμενες ώρες.

Νέα απειλή

Ο ισολογισμός της χρονιάς που πέρασε, και δημοσιεύτηκε σε μερίδα του Τύπου, παρουσίασε έλλειμμα ύψους 87 εκατομμυρίων ευρώ! Αν δεν υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό και η ΑΕΚ δεν καταφέρει να υπαχθεί στο άρθρο 44 ώστε να ξεκινήσει η προσπάθεια εξυγίανσής της, τότε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μείνει ακόμα και εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων τη νέα σεζόν!

Συμπληρώθηκε το προπονητικό παζλ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ, συμπληρώθηκε –επιτέλους- το προπονητικό επιτελείο της ΑΕΚ. Ουσιαστική αλλαγή δεν υπήρξε αφού ήταν λίγο πολύ γνωστό. Απλά επισημοποιήθηκε η συνεργασία με τον κ. Σεραφείδη που θα είναι ο νέος γυμναστής των τερματοφυλάκων.

Η νέα σύνθεσή του θα έχει ως εξής:

Προπονητής: Ίλιε Ντουμιτρέσκου
Γυμναστής: Αντώνης Κέζος
Προπονητής τερματοφυλάκων: Στέλιος Σεραφείδης
Σκάουτερ: Ανδρέας Σταματιάδης – Γιώργος Καραφέσκος


* Η ΑΕΚ ΠΑΕ ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της το ελληνικό προξενείο των Σκοπίων και ιδιαίτερα τον πρόξενο κ. Παναγιώτη Γιωτόπουλο για τη συνδρομή τους στη χορήγηση βίζας εισόδου στη χώρα μας στον ποδοσφαιριστή Γκόραν Ποπόφ.

* Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της ΑΕΚ (των παικτών αλλά και του Νίκου Στράτου) ο Νίκος Κορομηλάς δεν άλλαξε την απόφασή του και η αποχώρησή του από την ομάδα είναι οριστική.

* Ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε το πρόγραμμα της προπόνησης της Τετάρτης. Στο μεταξύ, ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου άκουσε δυσάρεστες ειδήσεις από τον Βαγγέλη Μόρα ο οποίος αποχώρησε από το φιλικό ματς της Ολυμπιακής ομάδας με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως θέλουν τον διεθνή αμυντικό να παίζει κανονικά την Κυριακή.









News 24/7

24MEDIA NETWORK