Τελευταία μέρα των μεταγραφών: Τα κορυφαία deal

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και το Contra.gr σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες κινήσεις που έλαβαν χώρα τη τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Argentina's Enzo Fernandez kisses the trophy after winning the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec.18, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Φερνάντες έκανε καταπληκτικό Μουντιάλ 2022 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος μόλις ολοκληρώθηκε,για τα περισσότερα πρωταθλήματα, και το Contra.gr σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες κινήσεις που σημειώθηκαν τη τελευταία ημέρα.

- Στην Τσέλσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έντσο Φερνάντες καθώς η ομάδα του Γκράχαμ Πότερ ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Μπενφίκα για την αγορά του ποδοσφαιριστή. Διαβάστε περισσότερα για το deal του χειμώνα.

- Στην Παρί Σεν Ζερμέν θα αγωνίζεται μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι ο Χακίμ Ζιγέχ καθώς οι Γάλλοι απέκτησαν τον Μαροκινό απο την Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού ως το καλόκαιρι. Διαβάστε τις λεπτομέρειες του deal.

- Την απόκτηση του Ζοάο Κανσέλο από την Μάντσεστερ Σίτι με μορφή δανεισμού ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου. Διαβάστε τη ρήτρα που έβαλε η Μάντσεστερ Σίτι για τον ποδοσφαιριστή

- Μετά το ναυάγιο στην περίπτωση Καισέδο δεν έμεινε με άδεια χέρια η Άρσεναλ και ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζορζίνιο από την Τσέλσι. Μάλιστα στο deal των δύο ομάδων έχει μπει και ειδική ρήτρα.

- Τον Μάρσελ Σάμπιτζερ απέκτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπάγερν Μονάχου. Δείτε την άφιξη του ποδοσφαιριστή στο Μάντσεστερ.

-Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ουκρανίας αγόρασε η Μπόρνμουθ καθώς ανακοίνωσε τον Ιλιά Ζαμπάρνι από την Ντιναμό Κιέβου. Διαβάστε αναλυτικά το deal.

- Συμπατριώτη του Άμραμπατ έκλεισε η Φιορεντίνα, με την συμφωνία να ενεργοποιείται από το ερχόμενο καλοκαίρι. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

-Τον Ντοργκάν Αζάρ στην Αϊντχόφεν παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Διαβάστε περισσότερα.

- Στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έκτορ Μπεγερίν, μετά από ένα εξάμηνο στην Μπαρτσελόνα. Διαβάστε τις λεπτομέρειες του deal.

News 24/7

24MEDIA NETWORK