Τελικά ο Τσάβι έφυγε από την Μπαρτσελόνα;

Η σχέση του Τσάβι με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα περνάει κρίση με τον προπονητή της ομάδας να βρίσκεται ξανά με το ένα πόδι εκτός.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez smiles next to Barcelona's president Joan Laporta during a press conference in Barcelona, Spain, Thursday, April 25, 2024. Coach Xavi Hernández will stay with Barcelona for another year after all. He has agreed with the club to finish his contract to 2025 after having decided to quit at the end of the season. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Τσάβι με τον Λαπόρτα AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Ζόρια στην Μπαρτσελόνα αφού ξανά ο Τσάβι φέρεται να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας. Ο προπονητής των Καταλανών έκανε κάποιες δηλώσεις ενόψει της νέας σεζόν που δεν άρεσαν καθόλου στον πρόεδρο Λαπόρτα. Κατά συνέπεια -όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα- η διοικητική κεφαλή πληγώθηκε τόσο πολύ που ήθελε/θέλει να τελειώσει τη συνεργασία.

Προς το παρόν πάντως ο Τσάβι δεν έχει φύγει ενώ διάφορα δημοσιεύματα σημειώνουν πως ο Τσάβι θα είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση.

Πάντως, ήδη ακούγονται και γράφονται ονόματα υποψηφίων. Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο παλαίμαχος παίκτης της Μπάρτσα, Ράφα Μάρκες και έπειτα ο Χάνσι Φλικ που εν τέλει δεν έκλεισε με την Μπάγερν Μονάχου και είναι εκ νέου διαθέσιμος στην αγορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK