Στην Αλ Ραγιάν ο Ντέβιτς

Ο Μάρκο Ντέβιτς ανακοινώθηκε από τους ανθρώπους της Αλ Ραγιάν, της οποίας την φανέλα θα φορά για τους επόμενους έξι μήνες!

Στην Αλ Ραγιάν ο Ντέβιτς

Αρνητική κατάληξη είχε για τον ΠΑΟΚ τελικά το φλερτ με τον Μάρκο Ντέβιτς. Ο διακαής πόθος των ανθρώπων του "Δικεφάλου", που έκαναν το παν για να τον φέρουν στην Τούμπα, είδαν τον Ουκρανό να υπογράφει τελικά στην Αλ Ραγιάν.

Στην Αλ Ραγιάν ο Ντέβιτς

Ο Ντέβιτς θα συνεχίσει στην ομάδα του Κατάρ για τους επόμενους έξι μήνες με την μορφή δανεισμού. Όπως ήταν λογικό η απόκτησή του έκανε θραύση στα τοπικά ΜΜΕ τα οποία κάνουν λόγο για έναν φοβερό επιθετικό με πλούσια εμπειρία στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Στην Αλ Ραγιάν ο Ντέβιτς

Παρέα με Λούτσο Γκονζάλες

" Είναι πρόκληση για μένα να αγωνιστώ στην Αλ Ραγιάν και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για όσο καιρό μείνω στην ομάδα, έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους της", δήλωσε ο Μάρκο Ντέβιτς στις πρώτες του στιγμές ως παίκτης της ομάδας από το Κατάρ.

Ο Ντέβιτς θα έχει συμπαίκτη τον μεγάλο Αργεντίνο πρώην σταρ της Πόρτο, Λούτσο Γκονζάλες, ο οποίος, είπε τα καλύτερα στον Ουκρανό, προκειμένου ο τελευταίος να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να παίξει στο πρωτάθλημα του Κατάρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK