Τέλος από την Ομόνοια ο Νταμπίζας

'Ενα χρόνο μετά την έναρξη της συνεργασίας του με την Ομόνοια, ο Νίκος Νταμπίζας αποχωρεί από την Κύπρο, μετά την μέτρια πορεία που πραγματοποιεί η "ομάδα του λαού".

Τέλος από την Ομόνοια ο Νταμπίζας
dabizas ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις 31 Μαρτίου του 2016 ο Νίκος Νταμπίζας αποφάσισε να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην Ομόνοια. Υπό την παρουσία του πραγματοποιήθηκαν πολλές και ακριβές μεταγραφές, με κορυφαία αυτή του Ματ Ντάρμπισάιρ, ο οποίος είναι και πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά κάποια προβλήματα και η μέτρια πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, φαίνεται πως έφερε το διαζύγιο με τις δυο πλευρές να βγάζουν σχετική ανακοίνωση:

"Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, δεν θα μπορούσα να συνεχίσω την συνεργασία μου με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αποφασίσαμε από κοινού με τον Σύλλογο να προχωρήσουμε σε λύση του συμβολαίου, καθώς και οι δύο πλευρές κρίναμε πως κάτι τέτοιο θα ήταν προς το συμφέρον της ομάδας.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους συνεργάστηκα σε αυτήν την προσπάθεια. Κύριο μου μέλημα ήταν η βελτίωση της ομάδας σε όλους τους τομείς, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είχα εξ αρχής ως προτεραιότητά μου να υπηρετήσω το πλάνο οικονομικής εξυγίανσης που εφαρμόζει ο Σύλλογος. Αυτός είναι και ο μοναδικός δρόμος για να μπορέσει να επιστρέψει ξανά η ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK