Τέλος ο Γούναρης από τον ΠΑΣ

Ηταν κοινό μυστικό ότι χρειαζόταν μόλις μία σπίθα για να ανάψει η φωτιά στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η άσχημη απόδοση της ομάδας στο φιλικό με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ήταν αρκετή. Ο Γιάννης Γούναρης αποτελεί παρελθόν για την ομάδα των Ιωαννίνων και πλέον η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε αναζήτηση διαδόχου.

Τέλος ο Γούναρης από τον ΠΑΣ
Ηταν κοινό μυστικό ότι χρειαζόταν μόλις μία σπίθα για να ανάψει η φωτιά στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η άσχημη απόδοση της ομάδας στο φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν αρκετή. Ο Γιάννης Γούναρης αποτελεί παρελθόν για την ομάδα των Ιωαννίνων και πλέον η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε αναζήτηση διαδόχου.

Η επίσημη αιτία αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ και αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 κατήγγειλε σήμερα τη συνεργασία της με τον προπονητή Γιάννη Γούναρη. Η αιτία της καταγγελίας είναι η κατ’ εξακολούθηση εξυβριστική και προσβλητική συμπεριφορά του κ. Γούναρη, τόσο ενώπιον της Διοικήσεως όσο και των ποδοσφαιριστών, αλλά και κατά των συνεργατών του στο ποδοσφαιρικό τμήμα κ.κ. Γραμμενιάτη και Σιακούφη. Προσωρινά καθήκοντα προπονητή αναλαμβάνει ο προπονητής τερματοφυλάκων Νίκος Παπακώστας".

Οσο για τον επόμενο προπονητή, οι φήμες πολλές και εμπλέκουν αρκετά ονόματα προπονητών που αυτή τη στιγμή βρίσκονται χωρίς ομάδα. Αυτό που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, όμως, είναι του Νίκου Αναστόπουλου, ο οποίος δεν εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK