Τέλος ο Όλμος από τη Νιούελς Ολντ Μπόις

Τέλος ο Όλμος από τη Νιούελς Ολντ Μπόις
Φαίνεται πως η καριέρα του Χουβενάλ Όλμος έχει πάρει την κατιούσα και ο Χιλιανός τεχνικός δε μπορεί να στεριώσει σε πάγκο. Τον Απρίλιο είχε απολυθεί από ομοσπονδιακός της πατρίδας του, ενώ την Τετάρτη υπέβαλε την παραίτησή του στους διοικούντες της Νιούελς Ολντ Μπόις, μετά από θητεία μόλις εννέα αγώνων. Στην Απερτούρα, η ομάδα έχει μόλις μία νίκη σε επτά αγωνιστικές και βρίσκεται στη 16η θέση, ενώ έχει ήδη αποκλειστεί από το Κόπα Σουνταμερικάνα με θύτη τη Ροζάριο του Σέντραλ.

Όσο για τις κυριότερες αιτίες που τον ώθησαν στη παραίτηση, έχουν να κάνουν με ανεκπλήρωτες δεσμεύσεις αλλά και τον Αριέλ Ορτέγα. Ο Όλμος είχε ζητήσει ορισμένες προσθήκες για τη βασική ενδεκάδα αλλά η διοίκηση ουδέποτε φάνηκε αντάξια των προσδοκιών. Εξάλλου, είχε καυγά με τον «Μπουρίτο», του οποίου η επιρροή είναι μεγάλη στις τάξεις του συλλόγου και ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατόν ο έμπειρος προπονητής να υπερισχύσει.

Να σημειωθεί πως μετά το πέρας επτά αγωνιστικών, έχουν απομακρυνθεί από τις θέσεις τους άλλοι τρεις προπονητές. Ο λόγος για τον Λεονάρντο Αστράντα της Ρίβερ Πλέιτ, τον Χεράρδο Μαρτίνο της Κολόν του Σάντα Φε και τον Χόρχε Καστέλι της Τίρο Φεντεράλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK