Τέλος ο Ρανιέρι από τον πάγκο της Ελλάδας

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την Εθνική Ελλάδας. Βρέθηκε η "χρυσή τομή" και αποχωρεί. Θα παραμείνει στον πάγκο μέχρι και το φιλικό με τη Σερβία την Τρίτη και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα πάρει το αεροπλάνο για τη Ρώμη.

Τέλος ο Ρανιέρι από τον πάγκο της Ελλάδας

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας και ο Κλαούντιο Ρανιέρι συζήτησαν για τη λύση της μεταξύ τους συνεργασίας και κατέληξαν σε συμφωνία η οποία κρίνεται από καλή έως πολύ συμφέρουσα για τα ταμεία της ΕΠΟ. Ο Ιταλός θα λάβει μια μικρή αποζημίωση και θα αποτελέσει μια για πάντα παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής, μετά το φιλικό με τη Σερβία στα Χανιά την προσεχή Τρίτη.

Σημειώνεται πως τα σενάρια που έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν σχετικά με τον πιθανό αντικαταστάτη του Κλαούντιο Ρανιέρι, διαψεύδονται κατηγορηματικά για την ώρα από την ΕΠΟ. Όπως τονίζεται υπάρχει χρόνος για να βρεθεί η κατάλληλη λύση για τον πάγκο της "γαλανόλευκης".

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στη συζήτηση του Γιώργου Σαρρή με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο Ιταλός τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη και κατάλαβε ότι πρέπει να γίνει αυτή η αλλαγή για το καλό της ομάδας.

Η οριστικοποίηση της αποχώρησης Ρανιέρι προέκυψε μετά συνεχόμενες ολονύχτιες επαφές του Γιώργου Σαρρή με τους συμβούλους της ΕΠΟ, προκειμένου να παρθεί η πιο συμφέρουσα απόφαση για το μέλλον της Εθνικής.

Διαβάστε ακόμη:

Τραπατόνι για Εθνική Ελλάδας!

Σαρρής: "Ατυχέστατη η επιλογή προπονητή, αναλαμβάνω την ευθύνη"

Τελειώνει ο Ρανιέρι

Ελλάδα-Νησιά Φαρόε 0-1 (VIDEO)

24MEDIA NETWORK