Τέλος ο Στανόγεβιτς! Ανακοίνωσε Λουτσέσκου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε ότι λύθηκε η συνεργασία με τον Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς και τη θέση του στον πάγκο παίρνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
lutseskou MOTIONTEAM

Νέος προπονητής στον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατόπιν επίσημης ανακοίνωσης της ΠΑΕ. Οι κυπελλούχοι Ελλάδας έκαναν γνωστό ότι ο Στανόγεβιτς απολύθηκε και τη θέση του παίρνει ο Ρουμάνος, πρώην προπονητής της Ξάνθης. Στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, η ευθύνη της πρόσληψης Στανόγεβιτς πέφτει στον Λούμπος Μίχελ, ενώ για τον Ιβάν Σαββίδη αναφέρει ότι απλώς ενέκρινε την απόφαση για απομάκρυνσή του...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόφασή της για αλλαγή προπονητή. Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς είναι ένας καλός προπονητής, αλλά όχι αυτός που χρειάζεται η ομάδα στην παρούσα φάση. Σ΄αυτή την κοινή απόφαση κατέληξαν η Διοίκηση και ο Αθλητικός Διευθυντής του Συλλόγου, οι οποίοι αναλαμβάνουν και την πλήρη ευθύνη, απόφαση που τελικά αποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης. Την δεδομένη χρονική στιγμή η ιδανική λύση είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα. Γνωρίζει το πρωτάθλημα, ήταν εξ αρχής στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων με το τέλος της προηγούμενης σεζόν και έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους υψηλότερους στόχους".

Στο τελευταίο ραντεβού ανάμεσα σε Στανόγιεβιτς και ΠΑΟΚ, οι ασπρόμαυροι του... τα είχαν μαζεμένα. Οι δηλώσεις που έδειχναν πως δεν έχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ της ομάδας για την επίτευξη των στόχων και η αδυναμία του να παρουσιάσει μια ομάδα που δείξει σημάδια βελτίωσης έφεραν τη ρήξη, με τον Λούμπος Μίχελ να παίρνει πάνω του την συγκεκριμένη απόφαση, καθώς θεωρούσε πως ο ΠΑΟΚ του Στανόγιεβιτς έδειχνε μπερδεμένος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει το παρών στην απογευματινή προπόνηση που ήταν προκαθορισμένη για τις 7:30, με βάση το πρόγραμμα που είχε καταρτίσει ο Αλεκσάνταρ Στανόγιεβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK