Τέλος οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr οι διοικούντες τον Ολυμπιακό αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε άλλη μεταγραφή τον Ιανουάριο και το ενδιαφέρον μετατίθεται για το καλοκαίρι.

Τέλος οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Κάρολ και τέλος. Ο Ολυμπιακός δεν θα κινηθεί για άλλον παίκτη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπως αποφασίστηκε την Κυριακή. Βέβαια, σαν μεταγραφή (ή για να ακριβολογούμε, σαν ενίσχυση) μπορεί να θεωρηθεί και ο Ντιόγκο, ο οποίος επέστρεψε στο ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, στην ΠΑΕ αποφάσισαν πως δεν θα γίνει άλλη προσθήκη στο υπάρχον υλικό, αφού δεν βρέθηκε η περίπτωση εκείνη που θα δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα ή όσοι παίκτες εντοπίστηκαν δεν έγινε, για διάφορους λόγους, η κίνηση με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Φορμίκα.

Εξάλλου ο Βαλβέρδε το είχε τονίσει πολλάκις, πως ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει μεταγραφή απλώς για να λέει ότι έκανε. Το επανέλαβε και στις δηλώσεις του μετά τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη.

Πλέον το ενδιαφέρον μετατίθεται για το καλοκαίρι. Εκεί όπου θα συζητηθούν τα πάντα, θα εντοπιστούν οι ελλείψεις και ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχει το τρέχον πρωτάθλημα θα γίνουν οι κινήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK