Τεν Χαχ: "Μην ξεχνάτε πως η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο"...

Η Γιουνάιτεντ για άλλη μία φορά ένιωσε το τι εστί ήττα, ωστόσο, αυτή τη φορά ήταν αρκετά επώδυνη, οι δηλώσεις του τεχνικού δεν θα αλλάξουν τίποτα.

Manchester United's head coach Erik ten Hag reacts after Manchester City's Phil Foden scored his side's first goal during an English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, March 3, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε άλλη μία ήττα στο Έτιχαντ και μάλιστα αυτή τη φορά με ανατροπή. Ξεκίνησε δυναμικά με το εκπληκτικό μακρινό τέρμα του Ράσφορντ στο 8', αλλά απέναντι σε αυτή την Σίτι δεν αποδείχθηκε αρκετό αφού εν τέλει οπισθοχώρησε και δέχτηκε 3 τέρματα από μία πολύ, πολύ ανώτερη ομάδα, έτσι τουλάχιστον αποτυπώθηκε στο χορτάρι η διαφορά δυναμικής.

Πλέον το καζάνι φαίνεται να βράζει επικίνδυνα για τον Ολλανδό προπονητή, όμως ο Ράντκλιφ δεν φέρεται να σκοπεύει να επέμβει άμεσα. Τα ονόματα για τον επόμενο προπονητή δίνουν και παίρνουν και μέχρι το καλοκαίρι λογικά η διοίκηση θα έχει καταλήξει. Ο Πόλ Σκόουλς υποστήριξε πως είναι σίγουρος πως δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο Μάντσεστερ ο Τεν Χαχ.

Ο Ολλανδός coach πάντως προσπαθεί με τις δηλώσεις του να κάνει damage control, όμως πλέον δύσκολα αυτό θα τον βγάλει κάπου. Σαν όνομα φέρεται να έχει καεί προ πολλού και η Γιουνάιτεντ ξεκάθαρα δεν χρειάζεται πλέον δηλώσεις-δικαιολογίες. Χρειάζεται τον ικανό προπονητή-οικοδόμο που θα ξεκινήσει από την αρχή, σε συνεργασία με τον Ράντκλιφ, για να "χτίσει" μία άξια και ανταγωνιστική ομάδα όπως της αρμόζει.

Οι δηλώσεις

"Μην ξεχνάτε ότι η Μαν Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Μπορούμε να είμαστε κοντά με όλους μέσα... έχουμε πολλά προβλήματα εκτός λόγω τραυματισμών. Ήμασταν ήδη κοντά στον τελικό πέρυσι".

"Αμυνθήκαμε εξαιρετικά στην κατοχή της μπάλας, ήμασταν κοντά στη νίκη ή τουλάχιστον στην ισοπαλία κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Ήταν μια καλή εμφάνιση συνολικά. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα και η απόδοση ήταν πολύ καλή".

Διαβάστε περισσότερα

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της Premier League εξελίχθηκε σε φάντασμα του Λονδίνου

Ο καλύτερος παίκτης της Premier League δεν είναι ο Χάαλαντ ούτε ο Ντε Μπρούινε

News 24/7

24MEDIA NETWORK