Tερεζόπουλος: "Ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα"

Κατά την πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου για την εφετινή σεζόν, ο Δημήτρης Τερεζόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Tερεζόπουλος: "Ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα"

Αναλυτικά

"Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλη την οικογένεια του Πανιωνίου υγεία και να έχουμε μία χρονιά επιτυχημένη, γιατί θα είναι πάρα πολύ δύσκολη με βάση τα προβλήματα που υπάρχουν. Σαν άνθρωπος όμως είμαι αισιόδοξος και ελπίζω και πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και στο τέλος θα χαμογελάμε γιατί η ομάδα θα έχει πετύχει τον στόχο της".

Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να εκφράσει την αισιοδοξία του: "Είμαι αισιόδοξος. Θεωρώ ότι και άλλες ομάδες έχουν προβλήματα. Ο Πανιώνιος είναι πολύ μεγάλη ομάδα, με βαριά φανέλα και με βάση αυτό, αλλά και την δουλειά που θα γίνει, νομίζω πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά".

Για το ρόστερ της ομάδας, είπε: "Θα πρέπει να υπάρχει εμπειρία, θα πρέπει να υπάρχουν παίκτες που θα σηκώσουν το βάρος της ομάδας στην πλάτη τους και φυσικά θα πρέπει να υπάρχουν και τα νέα παιδιά που θα μαθαίνουν από τους πιο έμπειρους και με βάση αυτά που θα δουλέψουμε πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Πιστεύω στα νέα παιδιά και ο Πανιώνιος όχι αναγκαστικά, αλλά θα έπρεπε πολλά χρόνια τώρα να επενδύει στα νέα παιδιά".

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, συμπλήρωσε: "Σίγουρα αυτό που θέλουμε είναι δύο παίκτες πρώτης γραμμής και θα είναι στην επιθετική μας γραμμή. Έχουμε εξετάσει κάποιες περιπτώσεις. Ευελπιστούμε ότι θα τα καταφέρουμε και αν οι παίκτες αυτοί αποκτηθούν πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι πολύ θετικά για το σύλλογο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK