Τέσσερις κλήσεις σε μια μέρα!

Η "μετωπική" με τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου έχει το τίμημά της και μάλιστα διόλου ευκαταφρόνητο. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν μακράν πρωταθλήτρια στα χρηματικά πρόστιμα την προηγούμενη σεζόν και -ως φαίνεται- παίζει χωρίς αντίπαλο και φέτος!

Τέσσερις κλήσεις σε μια μέρα!
INTIME SPORTS

Μόνο την Τρίτη δέχθηκε τέσσερις κλήσεις σε απολογία από Superleague και ΕΠΟ! "Δουλειές με φούντες" για το νομικό τμήμα, που 2-3 φορές μέχρι σήμερα χρειάστηκε να κάνει σκυταλοδρομία για να προλάβει τις συνεδριάσεις των πειθαρχικών επιτροπών.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κλήθηκε σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague για την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 13.00, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ, όπως επίσης και για τη συμπεριφορά φιλάθλων της στον αγώνα των ομάδων Κ20 Πανιωνίου-Παναθηναϊκού, επί παραβάσει των άρθρων 1 επ. 3, 5, 14 και 15 του Π. Κ. ΕΠΟ.

Την ίδια ώρα ανακοινώνονταν άλλες δύο κλήσεις, αυτή τη φορά από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Η πρώτη για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, για μη συμμόρφωση στο διατακτικό της υπ. Αριθμ. 360/20.11.2014 απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ (ανάκληση δηλώσεων) και η δεύτερη για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, στον αγώνα κυπέλλου στα Χανιά.

Πότε θα πρέπει να απολογηθεί; Στις 22 Ιανουαρίου στις 3 μετά το μεσημέρι, δύο ώρες αργότερα από την έναρξη των απολογιών στην πειθαρχική επιτροπή της Superleague! Μιλάμε για αγώνα δρόμου κανονικά.

Στον αντίποδα πάντως, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την έναρξη, από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, της διαδικασίας που αφορά στην "εγκληματική οργάνωση". Παράλληλα τονίζουν ότι υπάρχουν κι άλλες ενέργειες που γίνονται και σύντομα θα φωτιστούν και νέες πτυχές από τη δράση του συγκεκριμένου κυκλώματος.

Σύμφωνα μάλιστα με πηγές από τη Δικαιοσύνη, οι συγκεκριμένες ενέργειες θα αφορούν σε "σοβαρή εμπλοκή ανθρώπων της διαιτησίας και διαιτητών"...

News 24/7

24MEDIA NETWORK