Θ.Κανελλόπουλος εναντίον ΟΠΑΠ

Θ.Κανελλόπουλος εναντίον ΟΠΑΠ
Την έντονη αντίδραση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΑΕ προκάλεσε η αθέτηση της συμφωνίας, όπως υποστηρίζει, από την πλευρά της ΟΠΑΠ ΑΕ για τη χορηγία του πρωταθλήματος. Οπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο πρόεδρος Θανάσης Κανελλόπουλος, η ΕΠΑΕ φέρεται διατεθειμένη να διεκδικήσει με κάθε νόμιμο μέσο την υλοποίηση της συμφωνίας με τον Οργανισμό, αλλά και την οριστικοποίηση συνάντησης με τον υπουργό Πολιτισμού Ευάγγελο Βενιζέλο:

"Το βασικό θέμα που απασχόλησε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν η αθέτηση από την ΟΠΑΠ Α.Ε. της συμφωνίας που επετεύχθη στις 5 Δεκεμβρίου μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λιάνη, του προέδρου της ΟΠΑΠ ΑΕ κ. Κοσκινά και της ΕΠΑΕ πάνω στο θέμα της χορηγίας. Οπως σας είναι γνωστό και έχει τούτο καταγραφεί και στο δελτίο Τύπου της Γ.Γ.Α., στις 5 Δεκεμβρίου 2003 συμφωνήσαμε με την ΟΠΑΠ Α.Ε. και τον Υφυπουργό, η χορηγία του πρωταθλήματος 2003-2004 από την ΟΠΑΠ Α.Ε. να χωριστεί σε τρία μέρη", τόνισε ο κ.Κανελλόπουλος και συμπλήρωσε:

Ξαφνικά όταν ήρθε εδώ ο κ. Λιάνης και ενώ αναμέναμε την ολοκλήρωση του πακέτου αυτής της συμφωνίας η οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε υλοποιηθεί μόνο κατά ένα μέρος και συγκεκριμένα ως προς τις 600.000 ευρώ, ποσό που αφορούσε την ονομασία του πρωταθλήματος, ο Υφυπουργός παρότι τον είχα ενημερώσει εγγράφως ότι δεν έχει υλοποιηθεί εξ ολοκλήρου η συμφωνία μέχρι τις 19 Ιανουαρίου 2004 ανακοίνωσε εδώ δειλά-δειλά ότι ήδη στην ΕΡΤ έχουν πάει τα χρήματα, ομάδες ήδη έχουν υπογράψει συμβάσεις με την ΟΠΑΠ ΑΕ, πράγμα εντελώς αναληθές και ότι απομένει μόνο να γίνει η καταβολή του τιμήματος και τέλος οι 700.000 ευρώ που προορίζονταν για την ΕΠΑΕ, θα δοθούν στην ΕΠΟ για να τοποθετηθούν κάμερες στα γήπεδα. Αντιδράσαμε έντονα στις τοποθετήσεις του κ. Λιάνη. Στείλαμε έγγραφη διαμαρτυρία στους υπουργούς, συναντήθηκα εγώ με τους κ.κ. Λιάνη και Βενιζέλο και η απάντηση ήταν να αναμένουμε. το Επαγγελματικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στη δυσάρεστη κυριολεκτικά θέση να επισημάνει αυτή την αθέτηση που αποτελεί εμπαιγμό του ίδιου του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και του αθλητικού κόσμου γενικότερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK