Θα γίνει το "κόλπο γκρόσο" του καλοκαιριού με Σνάιντερ;

Ο Γουέσλι Σνάιντερ θέλει να φύγει από την Γαλατάσαραϊ και όλα έδειχναν πως το πρωτάθλημα των ΗΠΑ θα ήταν η επιλογή του όμως μπήκε "σφήνα" για να τον αρπάξει ομάδα της Serie A!

Galatasaray's Wesley Sneijder, left, of the Netherlands, celebrates his goal against Inter Milan with his teammates during their pre-season friendly soccer match at Turk Telekom Arena in Istanbul, Sunday, Aug. 2, 2015. Galatasaray won the match 1-0. (AP Photo)
Galatasaray's Wesley Sneijder, left, of the Netherlands, celebrates his goal against Inter Milan with his teammates during their pre-season friendly soccer match at Turk Telekom Arena in Istanbul, Sunday, Aug. 2, 2015. Galatasaray won the match 1-0. (AP Photo) AP

Μετά από μία ονειρεμένη περίοδος στο Καμπιονάτο με τη φανέλα της Ίντερ όπου άγγιξε ακόμα και τη Χρυσή Μπάλα τη σεζόν του τρεμπλ για τους "νερατζούρι" ο Γουέσλι Σνάιντερ βρίσκεται εδώ και τέσσερα χρόνια στην Τουρκία, με την Γαλατάσαραϊ να απολαμβάνει τις υπηρεσίες του.

Τώρα όμως, στα 33 του χρόνια, θέλει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, με το πρωτάθλημα των ΗΠΑ να φαντάζει για αρκετό καιρό ως ο επικρατέστερος επόμενος σταθμός.

Θα γίνει το "κόλπο γκρόσο" του καλοκαιριού με Σνάιντερ;

Δεν αποκλείεται όμως να έχουμε ανατροπή της τελευταίας στιγμής, με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" να αποκαλύπτει πως η Σαμπντόρια έκανε ήδη την πρώτη κρούση για να τον αποκτήσει, με τον δικηγόρο Αντόνιο Ρομέι να έχει συνάντηση με τον μάνατζερ του Ολλανδού στο αεροδρόμιο του Φιουμιτσίνι.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η άφιξη του έμπειρου Ολλανδού άσου διευκολύνεται από την επιθυμία του να αφήσει την "Γαλατά", με την "Ντόρια" να είναι έτοιμη για το "μπαμ" προσφέροντας στον ίδιο το ποσό των 1.500.000 ευρώ για να τον πείσει να επιστρέψει στην Serie A.

Photo Credits: AP Photo

News 24/7

24MEDIA NETWORK