Θα παίξει ο Χάλαντ στο Σίτι - Λίβερπουλ; Ο πατέρας του απάντησε

Ο Χάλαντ τραυματίστηκε και ο πατέρας του μέσω δηλώσεων μίλησε για το αν θα είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι με τους Κόκκινους.

Manchester City's head coach Pep Guardiola reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 8, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/JON SUPER

Συναγερμός στην Σίτι μετά από τον τραυματισμό του Έρλινγκ Χάλαντ. Ο Νορβηγός μπόμπερ δεν θα παίξει με την εθνική του ομάδα και ο πατέρας του Αλφ μίλησε στο TV2 σχετικά με την ετοιμότητα του γιου για να το ντέρμπι της 1ης Απριλίου με την Λίβερπουλ στο Έτιχαντ.

Μην ξεχνάμε πως οι Πολίτες κυνηγούν την Άρσεναλ και το θέμα της συμμετοχή ή μη του Χάλαντ καίει...

"Ο Έρλινγκ ήταν στην Βαρκελώνη σε κέντρο που συνεργάζεται με την Σίτι για εξετάσεις και θεραπείες. Τώρα, βρίσκεται στην Ισπανία με τον θεραπευτή της ομάδας για μερικές ημέρες. Δεν είμαι γιατρός αλλά δεν μπορείς μετά από δύο εβδομάδες χωρίς προπόνηση να μπεις στη μάχη αμέσως. Μπορούν να ρισκάρουν αλλά εάν δεν κάνει κανονική προπόνηση με την ομάδα δεν θα παίξει. Είναι πως θα αντιδράσει στις θεραπείες τις επόμενες μέρες".

Μεταφράζοντας όλα αυτά που είπε ο πατέρας του Χάλαντ, φαίνεται πως ο Γκουαρντιόλα και το επιτελείο του θα μάθουν τελευταία στιγμή για τη διαθεσιμότητα του πρώτου σκόρερ της Premier League.

Διαβάστε περισσότερα

Μπάγερν, απίστευτο: Ο Νάγκελσμαν έμαθε πως απολύθηκε από τους δημοσιογράφους

Αυτά ειπώθηκαν μεταξύ Εμπαπέ και του απογοητευμένου Γκριεζμάν για την αρχηγία της Γαλλίας

Ρεάλ: Τόσο θα της κοστίσει η "Επιχείρηση Χάλαντ" που ζωντάνεψε εκ νέου

News 24/7

24MEDIA NETWORK