Ρεάλ: Τόσο θα της κοστίσει η "Επιχείρηση Χάλαντ" που ζωντάνεψε εκ νέου

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα η Ρεάλ Μαδρίτης έχει θέσει ως βασική της προτεραιότητα την απόκτηση του Έρλινγκ Χάλαντ.

Manchester City's Erling Haaland celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, England, Wednesday, Feb.15, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ AP PHOTO/KIN CHEUNG

Η ισπανική AS έριξε τη βόμβα της καθώς με δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Ρεάλ Μαδρίτης ενεργοποιεί εκ νέου την "Επιχείρηση Χάλαντ" για να κάνει δικό της το βομβαρδιστικό από την Νορβηγία το καλοκαίρι του 2024 με τη συγκεκριμένη χρονιά να μην είναι καθόλου τυχαία.

Όχι, η Ρεάλ δεν θα κοιτάξει να μαζέψει τα χρήματα για να κάνει τη δουλειά. Σύμφωνα με το προαναφερθέν Μέσο οι Μαδριλένοι το '24 θα αποκτήσουν το δικαίωμα να εξασκήσουν συγκεκριμένη οψιόν αγοράς του σπουδαίου επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Ισπανοί τονίζουν πως το 2024 ενεργοποιείται η ρήτρα που θα επιτρέπει στον Έρλινγκ Χάλαντ να αποχωρήσει από το Έτιχαντ μ' ένα ποσό που θα αρχίζει από τα 220.000.000 ευρώ έως τα 240.000.000 ευρώ.

Εάν κυριαρχίσει το 220 εκατ. ευρώ, τότε το ποσό ρεκόρ των 222.000.000 ευρώ του Νεϊμάρ θα παραμείνει ακλόνητο, οτιδήποτε περισσότερο θα γραφτεί στην ιστορία ως η ακριβότερη μεταγραφή στο άθλημα.

Διαβάστε περισσότερα

Μπάγερν, απίστευτο: Ο Νάγκελσμαν έμαθε πως απολύθηκε από τους δημοσιογράφους

Νάγκελσμαν: Απολύθηκε κι έγινε το φαβορί να αναλάβει μεγάλη ομάδα

Το τερατώδες μηνιάτικο του Νάγκελσμαν και το μυστήριο με την αποζημίωση