Θέλει Ερνάντεθ για ακόμη δύο χρόνια ο Σκόρδας

Την επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κίκε Ερνάντεθ για ακόμη 2 χρόνια εξέφρασε την Τρίτη ο Λάμπρος Σκόρδας, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Θέλει Ερνάντεθ για ακόμη δύο χρόνια ο Σκόρδας
"Τα σενάρια υφίστανται από την αρχή της χρονιάς. Θεωρώ ότι ο προπονητής αποτελεί εύκολο στόχο για όσους θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα. Πιο εύκολος από μια διοίκηση που έχει λαϊκό έρεισμα και από παίκτες εγνωσμένης αξίας. Δεν υπάρχει λόγος καν να κουβεντιάζουμε το θέμα. Το πιθανότερο είναι να ανανεώσουμε το συμβόλαιό του για δύο ακόμη χρόνια. Η κουβέντα γίνεται για το πώς θα οργανωθεί η ομάδα τα επόμενα χρόνια", δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ σχετικά με τον απολογισμό της χρονιάς, ο ισχυρός άνδρας του Αρη, είπε:

"Είναι μία χρονιά που ξεκίνησε δύσκολα. Η αλλαγή προπονητή, οι πολλοί νέοι παίκτες που χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν, ο αποκλεισμός από τη Σλάβεν στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, που στοίχισε ψυχολογικά, αποτέλεσαν ανασταλτικούς παράγοντες για την πορεία της ομάδας. Γνωρίζουμε ότι η ομάδα δεν έχει αποδώσει σύμφωνα με αυτά που μπορεί και δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη βαθμολογική συγκομιδή. Βρισκόμαστε, όμως, μέσα στους στόχους μας".

Οσον αφορά στις μεταγραφικές κινήσεις ενόψει Γενάρη, ο Λάμπρος Σκόρδας είπε: "Η ομάδα έχει χτιστεί βάσει των αναγκών της και δεν περιμένουμε να κρίνουμε τώρα τους ποδοσφαιριστές που γνωρίζουμε. Εχουμε πλήρες ρόστερ, πολλοί παίκτες δεν έχουν παίξει ακόμη σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και περιμένουμε να προσφέρουν περισσότερα στη συνέχεια. Οι κινήσεις που θα γίνουν είναι συγκεκριμένες. Οι προπονητές εισηγούνται και οι διοικήσεις είναι αυτές που αποφασίζουν. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω από αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK