Θέλει Εθκέρο η Μπιλμπάο

Την μεταγραφική της ενίσχυση τον ερχόμενο Ιανουάριο έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία μετά από δέκα αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έξι βαθμούς.

Θέλει Εθκέρο η Μπιλμπάο
Την μεταγραφική της ενίσχυση τον ερχόμενο Ιανουάριο έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία μετά από δέκα αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έξι βαθμούς. Η διοίκηση του συλλόγου απέλυσε τον Χοσέ Λουίς Μεντιμπιλάρ και έφερε στη θέση του τον Χαβιέ Κλεμέντε, ωστόσο, πρώτος της στόχος είναι η ενδυνάμωση της επιθετικής γραμμής της ομάδας.

Η Μπιλμπάο σε δέκα αγώνες έχει πετύχει μόλις δέκα γκολ, τρία εκ των οποίων ήταν στην πρώτη αγωνιστική επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ στην μοναδική νίκη των «ερυθρόλευκων». Πρώτος στόχος της βασκικής ομάδας είναι ο Σαντιάγκο Εθκέρο, ο οποίος το καλοκαίρι μεταγράφηκε με ελεύθερη μεταγραφή από την Αθλέτικ στην Μπαρτσελόνα. Η μέχρι τώρα παρουσία του μόνο ικανοποιητική δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί καθώς έχει μόλις τέσσερις συμμετοχές (όλες σαν αλλαγή) ενώ δεν έχει καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ.

Μοναδικό εμπόδιο στην συγκεκριμένη μεταγραφή αποτελεί ο νόμος που ισχύει στην Ισπανία, ο οποίος απαγορεύει στις ομάδες να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή που έχει πάνω από πέντε συμμετοχές στην πριμέρα ντιβιζιόν. Προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή πρέπει ο Εθκέρο να μην αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα μέχρι τον Ιανουάριο κάτι που δύσκολα θα δεχθεί η διοίκηση των «μπλαουγκράνα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK