Θέλει Μήτρογλου στη Λέστερ ο Ρανιέρι!

Τον Κώστα Μήτρογλου της Μπενφίκα φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι ο τεχνικός της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι.

Θέλει Μήτρογλου στη Λέστερ ο Ρανιέρι!

Από τα πιο "καυτά" ονόματα στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο είναι αυτή τη στιγμή ο Κώστας Μήτρογλου. Ο φορμαρισμένος επιθετικός της Μπενφίκα έχει βρει δίχτυα σε επτά σερί ματς πρωταθλήματος και κυνηγάει ακόμη και το ρεκόρ του μεγάλου Εουσέμπιο.

Αυτά τα επιτεύγματα όπως είναι λογικό δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα και ήδη αρκετοί σύλλογοι έχει βάλει στο στόχαστρο τον Έλληνα άσο. Ένας από αυτούς και η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, με τον οποίο ο Μήτρογλου είχε συνεργαστεί στην Εθνική Ελλάδας.

Μάλιστα όπως αναφέρει τόσο η πορτογαλική A Bola, όσο και η O Jogo, οι "αλεπούδες" είχαν στείλει σκάουτ στο ματς με την Πάσος Φερέιρα, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνουν και στο παιχνίδι της Μπενφίκα με την Μαδέιρα.

Αρχικός στόχος της Λέστερ ήταν ο Ισλάμ Σλιμανί της Σπόρτινγκ Λισαβόντας, όμως φαίνεται πως χρειάζονται αρκετά χρήματα για την απόκτηση του. Χρήματα πολύ περισσότερα από αυτά που θα απαιτούσε η Φούλαμ για να παραχωρήσει τον Μήτρογλου.

Θυμίζουμε ότι ο 27χρονος Έλληνας άσος ανήκει στην αγγλική ομάδα και αγωνίζεται με μορφή δανεισμού στους "αετούς της Λισαβόνας". Βέβαια η Μπενφίκα διατηρεί οψιόν αγοράς του που φτάνει τα 7.000.000 ευρώ και σε περίπτωση που θέλει να την ενεργοποιήσει, πρέπει να το κάνει μέχρι το Μάιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Μήτρογλου πλησιάζει το ρεκόρ του Εουσέμπιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK