"Θέλει Μπαρτσελόνα ο Σουάρες"

Στην Μπαρτσελόνα καταλήγει ο Λουίς Σουάρες, σύμφωνα με την "Mundo Deportivo" και έχει πολλούς λόγους γι' αυτό, αν ληφθούν σοβαρά υπ' όψιν και όσα είχε πει πριν κάποια χρόνια.

"Θέλει Μπαρτσελόνα ο Σουάρες"
PHOTOGRAPH: JOHN POWELL/LIVERPOO

Βαλίτσες για Βαρκελώνη ετοιμάζει ο Λουίς Σουάρες σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mundo Deportivo" την Δευτέρα (23/6). Ο Ουρουγουανός είναι η πρώτη από τις κινήσεις ανανέωσης που έχει υποσχεθεί ο πρόεδρος Τζουζέπ Μπαρτομέου.

Παράλληλα, είναι και επιθυμία του ίδιου του παίκτη όσο και της γυναίκας του, αφού έχει οικογένεια κοντά στη Βαρκελώνη ενώ και ο άσος της Λίβερπουλ θα έχει μαζί τον κολλητό του, Γκάμπρι, τον πρώην μέσο της Μπαρτσελόνα με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στον Άγιαξ.

Το σημείο - κλειδί όμως ίσως είναι άλλο. Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, επιθυμεί διακαώς τον Αλέξις Σάντσες στο "Άνφιλντ", οπότε ίσως αποτελέσει μέρος των διαπραγματεύσεων.

Αν πάντως λάβει κανείς σοβαρά υπ' όψιν τα όσα είπε πριν 4 χρόνια και πριν από τη μεταγραφή στη Λίβερπουλ ο Σουάρες (στη Mundo Deportivo, ότι του "πηγαίνει η Μπαρτσελόνα"), τότε ίσως μιλάμε για μια μεταγραφή που έχει πραγματοποιηθεί.

Φυσικά από πίσω παραμονεύει και η Ρεάλ Μαδρίτης, αν στραβώσει κάτι με τους Καταλανούς, σύμφωνα με την εφημερίδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν έφευγε ο Ουρουγουανός στράικερ με την φοβερή παρουσία στο Μουντιαλ, δεν θα πήγαινε ποτέ σε ομάδα Premier League, παρά μόνο στην Primera Division.

News 24/7

24MEDIA NETWORK