Θέλει να δικαιολογήσει τα 100 εκατομμύρια αρχής γενομένης από το δεύτερο τέρμα του στην σεζόν...

Ο Άντονι έβαλε στόχο να αποδείξει του πάντες λάθος και έκανε μεγάλη υπόσχεση μετά το πολύτιμο τέρμα του απέναντι στην Λίβερπουλ.

Manchester United's Antony during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at Molineux stadium in Wolverhampton, England, Thursday, Feb. 01, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
(AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Άντονι πραγματοποιεί συνολικά μία απαράδεκτη χρονιά για τα κυβικά του συλλόγου και του ίδιου, ενώ παράλληλα το κόστος της μεταγραφής του (100 εκατομμύρια) δεν βοηθούσε ιδιαίτερα το αρνητικό κλίμα για τον Βραζιλιάνο.

Με μόνο 1 τέρμα στο Κύπελλο και μάλιστα απέναντι σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας δεν δικαιολογούσε ο Άντονι σε καμία περίπτωση τα χρήματα που δαπανήθηκαν για εκείνον και ακόμα και ο ίδιος ο Ράντκλιφ φαινόταν ότι είχε πάρει την σκληρή απόφαση...

Ο Βραζιλιάνος αντιλαμβανόμενος την άσχημη θέση του, ξεκίνησε μία νέα προσπάθεια ώστε να ανατρέψει το κακό κλίμα απέναντί του. Ο ίδιος μετά το τέρμα που σημείωσε με την Λίβερπουλ ανέφερε πως πήρε παραπάνω ενέργεια για την συνέχεια και υποσχέθηκε να προσφέρει αγωνιστικά στην ομάδα στον μέγιστο βαθμό των δυνατοτήτων του.

Οι δηλώσεις του

"Προσπαθώ να μαθαίνω από κάθε κριτική και να βελτιώνομαι. Δουλεύω σιωπηλά για να εξελίσσομαι και να δείχνω το ποδόσφαιρό μου στο γήπεδο".

"Γνωρίζω τις δυνατότητές μου και ξέρω γιατί με απέκτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέλω να ανταποδώσω όλα αυτά στο γήπεδο".

"Ήταν το όνειρο της ζωής μου να βρίσκομαι εδώ"

Ο Άντονι έχει μπροστά του έναν Γολγοθά να ανέβει προκειμένου να πείσει για την αξία του και ο Τεν Χαχ δείχνει έτοιμος να του δώσει τις απαραίτητες ευκαιρίες.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Βορειοκορεάτης Κριστιάνο Ρονάλντο που έπεσε θύμα πολιτικών αποφάσεων και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς

Τον αγόρασε η ομάδα και ο Τούχελ δεν του έχει μιλήσει μέχρι σήμερα, το αδικημένο "φάντασμα" του Μόναχου έχει μηδέν λεπτ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK