Θέλει να γίνει βοηθός ο Ζιντάν

Εν αναμονή της έκβασης που θα έχει η υπόθεση Αντσελότι, ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίζεται έτοιμος να ασκήσει χρέη βοηθού στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Θέλει να γίνει βοηθός ο Ζιντάν

Ο θρυλικός άσος συναντήθηκε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος του πρότεινε να γίνει τεχνικός διευθυντής των "μερένχες", αλλά είχε αντίθετη άποψη, αφού θέλει να αναλάβει ένα πόστο που θα βρίσκεται όσο πιο κοντά γίνεται με τους παίκτες.

Ο πρόσφατα επανεκλεγείς πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να δει τον Ζινεντίν Ζιντάν με... σακάκι και γραβάτα, ωστόσο, ο "Ζιζού" δεν φαίνεται να είναι φτιαγμένος για τέτοια πράγματα.

Ο Γάλλος είπε στον Φλορεντίνο Πέρεθ ότι θέλει να είναι το Νο2 του τεχνικού τιμ, προκειμένου να αποκτήσει όσο το δυνατόν πιο άμεση σχέση με τους ποδοσφαιριστές και κατ' επέκταση να μάθει το επάγγελμα του προπονητή.

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η απόφαση του ισχυρού άνδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού σε περίπτωση που πει το "si" στον Ζιντάν και ο ίδιος ακούσει την ίδια απάντηση από τον Αντσελότι, ο Ιταλός προπονητής θα έχει άμεση συνεργασία με τον πάλαι ποτέ κορυφαίο παίκτη του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK