Θέλει να παίξει Εθνική Ελλάδας ο Βιγιαφάνιες

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες μίλησε ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο και αποκάλυψε πως θέλει να παίξει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, κάνοντας προσπάθειες να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο.

Θέλει να παίξει Εθνική Ελλάδας ο Βιγιαφάνιες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά όσα είπε στη ΝΟVA:

Για την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού: "Μετά από δύο νίκες είμαστε σε καλό δρόμο και προσβλέπουμε στον αγώνα με την ΑΕΚ. Μας αρέσει να παίζουμε τέτοιου είδους αγώνες".

Για το πού θα κριθεί το ντέρμπι: "Ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας. Θα είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες και ελπίζω να υπάρχουν ανοιχτοί χώροι. Εύχομαι η νίκη να είναι δική μας".

Για τη γνώμη του για την ΑΕΚ: "Η ΑΕΚ δεν είναι στην καλύτερη στιγμή της, αλλά είναι πιο ξεκούραστη γιατί δεν έπαιξε για το Κύπελλο. Έχει καλούς παίκτες, ειδικά από τη μεσαία γραμμή και μπροστά και γι’ αυτό θα πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά στην άμυνά μας".

Για τη σημασία του κόσμου: " Πράγματι, δεν υπήρχε πολύς κόσμος με την Κέρκυρα. Είναι κρίμα, αλλά έγινε λόγω του ψύχους. Την Κυριακή έχουμε ένα ντέρμπι και ελπίζουμε πως θα έρθουν πολλοί φίλαθλοί μας".

Για το σε ποια θέση θέλει να παίζει: "Και στις δύο θέσεις αισθάνομαι πολύ καλά. Καλύτερα μπορώ να παίξω σαν εξτρέμ, αλλά ο προπονητής αποφασίζει. Και στο κέντρο όμως νιώθω καλά να παίζω, γιατί μου δίνεται ελευθερία κινήσεων".

Για την απόδοση του Λέτο: "Είναι ένας καλός μου φίλος, τον εκτιμώ και τον θαυμάζω. Κάνει πολύ καλή χρονιά, έχει καλή φυσική κατάσταση και μας βοηθά πολύ. Το μυστικό είναι ότι δουλεύει σκληρά και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους, ειδικά τους νεότερους".

Για το αν θα πάρει διαβατήριο: "Δεν έχω αφήσει καμία τέτοια δυνατότητα. Αντίθετα πιέζω γι’ αυτό. Με ενδιαφέρει να παίξω εδώ κι ενδεχομένως στην Εθνική, για να δώσω και στον παππού μου, που ήταν Έλληνας, τη χαρά αυτή".

Για το πότε θα μάθει ελληνικά: "Ελπίζω σε λίγους μήνες η επόμενη συνέντευξη να γίνει στα ελληνικά".

24MEDIA NETWORK