"Θέλω πρόκριση"

"Θέλω πρόκριση"
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε στον EXTRAsport για τους στόχους του μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τον Χρήστο Μαλαδένη αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής του στο "δικέφαλο του Βορρά"

Για την Εθνική: Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία. Δεν λέμε μεγάλα, παχιά λόγια. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Αυτό που θέλω εγώ είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση έστω και αν δεν πετύχουμε νίκη. Ξέρουμε τι μας περιμένει αλλά για μας είναι ευχάριστο πως μετά από πάρα πολλά χρόνια στην Εθνική συνδυάζουμε καλό κλίμα και καλά αποτελέσματα

Για τη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ: Είναι δύσκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ. Οσο ζούμε όμως ελπίζουμε. Υπάρχουν δέκα ακόμα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα κερδίσουμε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γνωρίζω πως τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για εμάς αφού ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην επίτευξη ενός μεγάλου στόχου. Ενός στόχου που ονειρεύονται οι φίλαθλοι του τα τελευταία χρόνια".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: Φέτος είναι μία περίεργη χρονιά. Εχουμε πρωτάθλημα των δύο ομάδων και φέτος αλλά δεν έχουμε γίνει και Σκωτία. Υπήρχαν πολλές ομάδες με πολλά προβλήματα όπως η ΑΕΚ που δεν μπόρεσε να πετύχει ή να διεκδικήσει την επίτευξη των στόχων της. Οσον αφορά τα μέτρα κατά της βίας, το μόνο που έχω να πω, είναι πως δεν αποτελούν ενδεδειγμένη λύση. Αλλωστε σιγά σιγά μπαίνουν στο περιθώριο.

Για τον Μαλαδένη: Πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη και πολύ καλό παιδί. Δεν χρειάζεται όμως να λέμε πολλά λόγια για τον Χρήστο. Θεωρώ βέβαιο πως θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Για τη "σχέση" του ίδιου με τον ΠΑΟΚ: Ξέρουν οι φίλαθλοι τα συναισθήματα μου για τον ΠΑΟΚ. Δεν το έχω κρύψει άλλωστε ποτέ. Οσον αφορά την επιλογή μου πάντως να ανανεώσω το συμβόλαιο μου με την ΑΕΚ και επειδή έχουν ειπωθεί πολλά ένα έχω να πω. Δεν γίνεται να λέει κάποιος έρχομαι στην ομάδα χωρίς να υπάρχει ενδιαφέρον και ανταπόκριση από αυτή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK