Θεοδωρίδης: "Αν το 0-0 ήταν στο πρωτάθλημα..."

Ο Σάββας Θεοδωρίδης εξήγησε για ποιο λόγο η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ ενώ έκανε αναφορά και στο νέο ραντεβού των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Oλυμπιακός δεν κατάφερε, αν και είχε ευκαιρίες να το κάνει, να σκοράρει κόντρα στην ΑΕΚ και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του δεύτερου προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, παρόλα αυτά ο Σάββας Θεοδωρίδης μόνο απογοητευμένος δεν ήταν στο φινάλε.

Με δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Cosmote TV, ο εκ των αντιπροέδρων των Πειραιωτών υποστήριξε πως η ομάδα του Όσκαρ Γκαρθία μπορεί να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς του Ολυμπιακού Σταδίου στις 7 Φεβρουαρίου, εξήρε τη συμπεριφορά του κόσμου ενώ άφησε να εννοηθεί πως αυτό που προέχει για την ομάδα του είναι να επικρατήσει των "κιτρινόμαυρων" στο ντέρμπι πρωταθλήματος στο Φάληρο.

"Δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία. Το 0-0 για μένα είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ αλλά και για μας καθώς με το 1-1 περνάμε. Το παν ήταν να μην φάμε γκολ.

Πήρα συγχαρητήρια από τον κύριο Μπάγεβιτς, ήταν όλα άψογα από τον κόσμο. Οι φίλαθλοι ήταν καταπληκτικοί, εύχομαι η ατμόσφαιρα που υπήρχε στα αποδυτήρια να υπάρχει σε όλα τα γήπεδα.

Ελπίζω το ίδιο να γίνει και στο ΟΑΚΑ, αν οι διάφοροι διαιτητοπατέρας θέλουν την αναβάθμιση του πρωταθλήματος. Αν το 0-0 ήταν στο πρωτάθλημα θα μας στενοχωρούσε πολύ. Το μεγάλο ματς είναι την άλλη εβδομάδα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σάββας Θεοδωρίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK