Η απάντηση του Σάββα Θεοδωρίδη στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Skoda Ξάνθης και την επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, τονίζοντας πως από εδώ και στο εξής οι "ερυθρόλευκοι" θα παρουσιάσουν ακόμη καλύτερη εικόνα. Τι απάντησε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η απάντηση του Σάββα Θεοδωρίδη στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης στην NOVA: "Κατ' αρχήν θα' θελα να ευχαριστήσω τον τεράστιο κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος ήρθε σήμερα εδώ πέρα, τόσο μακριά για να υπερασπίσει την ομάδα του στο πιο κρίσιμο παιχνίδι, στο φινάλε, στην αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Εάν έγινε το παραμικρό εκεί στα κιγκλιδώματα και τέτοια, δεν υπάρχει περίπτωση, θα αποκατασταθούν τα πάντα από τον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι ήταν άψογοι, καταπληκτικοί, ενθαρρύνανε την ομάδα μας πάρα πολύ και απολαύσανε τη νίκη μας αυτή, η οποία ήταν σημαντική, πάρα πολύ σημαντική, θα το εξηγήσω αργότερα, σε μία εξαιρετική ομάδα σαν τη Skoda Ξάνθης, η οποία για μένανε μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης μετά τον Ολυμπιακό είναι οι καλύτερες ομάδες μακράν του πρωταθλήματος. Και θα με θυμηθείτε στο μέλλον με τα παιχνίδια.

Επίσης ήθελα να πω ότι με την αυλαία τώρα που έπεσε του πρώτου γύρου, όπως να μας συγχωρούν οι φίλαθλοί μας, αλλά που αργήσαμε να κάνουμε κάτι το αυτονόητο, δηλαδή να είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία που τόσα χρόνια τους έχουμε καλοσυνηθίσει.

Τους υποσχόμεθα, να'το, που με το φινάλε είμαστε στην κορφή σήμερα, είμαστε περήφανοι γι' αυτό και πιστεύω ότι από' δω και μπρος θα δούνε άλλο Ολυμπιακό, αυτό να με θυμούνται. Θα προσπαθήσουμε μ' όλες μας τις δυνάμεις να ξεπεράσουμε τις οποιεσδήποτε αδυναμίες, οποιεσδήποτε ελλείψεις και όλα και να γίνουμε πραγματικά Ολυμπιακός που αξίζει να βλέπουνε οι φίλαθλοί μας και πιστεύω ότι στο δεύτερο γύρο θα είμαστε πάρα πολύ καλύτεροι απ' ότι είμαστε στον πρώτο γύρο. Θέλω να πω και δύο λόγια, η διαιτησία ήταν άψογη σήμερα, ας αφήσουνε τα αράουτ ή κάτι φάουλ ή κάτι αστείες φάσεις, ήτανε άψογη, μιλάμε ούτε μία φάσις δεν έγινε που να κρίνει αποτέλεσμα. Εκεί μόνο μπορείς να κρίνεις τους διαιτητάς, για ένα αράουτ, φάουλ κι αυτά, αυτά γίνονται σ' όλα τα παιχνίδια, δεν μπορείς να κρίνεις εκεί.

Επίσης θέλω να δώσω μια απάντηση γιατί είδα μία ανακοίνωση του ΠΑΟΚ που ανέφερε τ' όνομά μου, έχω να πω, δεν έχω να δώσω καμία απάντηση σ' αυτούς που συνέταξαν την επιστολή βεβιασμένα, δεν σέβονται την ιστορία του ΠΑΟΚ αυτοί οι άνθρωποι γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια ιστορική ομάδα και πρέπει να τη σέβονται και απάντηση για μένα έδωσε ο εξαιρετικός προπονητής του ΠΑΟΚ και καταπληκτικός άνθρωπος, ο Άγγελος Αναστασιάδης, που είπε ότι δεν είχαμε καμία σχέση, δεν ήμασταν ομάδα, δεν υπήρχε ομάδα μέσα στο γήπεδο και πάρα πολύ δίκαια μας κέρδισε ο Αστέρας Τρίπολης, αυτό φτάνει για όλα, ας ψάξουνε να βρούνε τα πραγματικά αίτια της καταπτώσεως του ΠΑΟΚ, κάτι φταίει, το ξέρουν οι φίλαθλοί του και προσπαθούν με τέτοια δημοσιεύματα τα οποία είναι, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, να δικαιολογηθούνε στους φιλάθλους τους.

Εύχομαι στους φιλάθλους του Ολυμπιακού να είναι δίπλα στην ομάδα, το χρειαζόμαστε περισσότερο απ' όλους, τους κάναμε το χατίρι, είμαστε επικεφαλής αυτή τη στιγμή, στο φινάλε του πρώτου γύρου και θέλουμε ν' αγκαλιάσουν τον Ολυμπιακό με θέρμη και να' ρχονται σ' όλα τα παιχνίδια από' δω και μπρος και θα δούνε, τους υπόσχομαι, έναν άλλο Ολυμπιακό και πιστεύω ότι θα έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες από' δω και μπρος γιατί παιχνίδια σαν το σημερινό δίνουνε το πρωτάθλημα. Και σε τέτοια ο Ολυμπιακός άμα κυνηγάει τον τίτλο, δε χάνει ποτέ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK