"Θεός" Ασπρίγια: "κράζει" την Ρεάλ και ενοχοποιεί τον Πικέ!

"Σόου" του Φαουστίνο Ασπρίγια μέσω των social media: πρώτα "τα έχωσε" στην Ρεάλ μετά την πρόκριση εις βάρος της Μπάγερν και ακολούθως τα... γύρισε μπλέκοντας τον Ζεράρ Πικέ!

"Θεός" Ασπρίγια: "κράζει" την Ρεάλ και ενοχοποιεί τον Πικέ!

Ο Φαουστίνο Ασπρίγια ήταν ένας από τους πιο "εκρηκτικούς" (και συνάμα ικανούς) επιθετικούς που έχουν εμφανιστεί στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και φαίνεται πως το ταμπεραμπέντο που είχε ως παίκτης εντός αγωνιστικών χώρων δεν τον εγκαταλείπει ακόμα και τώρα, στα 47 του χρόνια.

Colombia's model Claudia Perlwitz, left, and Colombia's soccer star Faustino Asprilla walk at the end of Asprilla's retirement match in Medellin, Colombia, Saturday, July 4, 2009. (AP Photo/Luis Benavides)
Colombia's model Claudia Perlwitz, left, and Colombia's soccer star Faustino Asprilla walk at the end of Asprilla's retirement match in Medellin, Colombia, Saturday, July 4, 2009. (AP Photo/Luis Benavides) ASSOCIATED PRESS

Φρόντισε μάλιστα να το δείξει χωρίς δισταγμούς στο φινάλε του αγώνα της Ρεάλ με την Μπάγερν, με τους Βαυαρούς να "βράζουν" για τα δύο οφσάιντ γκολ των Μαδριλένων και την αποβολή του Βιδάλ λίγο πριν την παράταση και τον Κολομβιανό πρώην άσο να παίρνει το μέρος τους μέσω επιθετικού σχολίου εις βάρος της Ρεάλ.

"Όχι άλλες κλεψιές για την Ρεάλ Μαδρίτης, είναι μία ομάδα από αρουραίους", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Όμως οκτώ ώρες αργότερα θέλησε να... ανασκευάσει καθώς κατηγόρησε -αστειευόμενος- τον Ζεράρ Πικέ ότι χάκαρε το λογαριασμό του.

Photo Credits: AP Photo/Luis Benavides

News 24/7

24MEDIA NETWORK