Θες Μανωλά; Θα πληρώσεις πολλά...

Η παραμονή του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα πέρασε από 40 κύματα, ωστόσο οι δύο πλευρές -όπως μεταδίδουν οι Ιταλοί ρεπόρτερ- βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους που λήγει το καλοκαίρι του 2019 μέχρι το 2021 ή και το 2022, τριετές ή τετραετές συμβόλαιο δηλαδή, γεγονός που θα κριθεί στις τελικές συζητήσεις.

ROME, ITALY - MAY 14:  AS Roma player  Konstantinos Manolas after the Serie A match between AS Roma and Juventus FC at Stadio Olimpico on May 14, 2017 in Rome, Italy.  (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)
ROME, ITALY - MAY 14: AS Roma player Konstantinos Manolas after the Serie A match between AS Roma and Juventus FC at Stadio Olimpico on May 14, 2017 in Rome, Italy. (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images) AS ROMA VIA GETTY IMAGES

Πολλαπλά ιταλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για καταρχήν συμφωνία Ρόμα - Μανωλά ως προς την ανανέωση της συνεργασίας τους που λήγει το 2019. Οι δύο πλευρές πρόκειται να συζητήσουν για τριετές ή τετραετές συμβόλαιο. Η διάρκεια της συμφωνίας θα καθοριστεί όταν κορυφωθούν οι διαπραγματεύσεις.

Από εκεί και πέρα ο Μανωλάς αναμένεται με το νέο του συμβόλαιο να λαμβάνει 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, περίπου 700.000 ευρώ περισσότερα απ' αυτά που παίρνει τώρα.

Αξιοσημείωτο στην όλη υπόθεση είναι και το ύψος της ρήτρας που θέλει να βάλει η Ρόμα στο συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού.

Στα 30.000.000 ευρώ γράφουν οι Ιταλοί ότι θα φτάσει το συγκεκριμένο ποσό για τους ενδιαφερόμενους εκτός Ιταλίας, ενώ για ομάδες όπως πχ. η Γιουβέντους η ρήτρα θα είναι διαφοροποιημένη και θα χρειαστεί να πληρώσουν πολλά περισσότερα από τα 30 εκατ. ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK