Θετικός για Ρόμα ο Κασίγιας

Ο μάνατζερ του Ίκερ Κασίγιας, Κάρλο Κουτρόπια μίλησε σε ιταλικό μέσο ενημέρωσης και εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Ισπανού τερματοφύλακα στη Ρόμα.

Real Madrid's goalkeeper Iker Casillas celebrates his team's second goal against Barcelona during their Spanish Supercup first leg soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid August 14, 2011.     REUTERS/Felix Ordonez (SPAIN  - Tags: SPORT SOCCER) ORG XMIT: ACO40
Real Madrid's goalkeeper Iker Casillas celebrates his team's second goal against Barcelona during their Spanish Supercup first leg soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid August 14, 2011. REUTERS/Felix Ordonez (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER) ORG XMIT: ACO40 REUTERS

Το μέλλον του Ίκερ Κασίγιας στη Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται κάτι παραπάνω από αβέβαιο. Ο αρχηγός των "μερένγκες" βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών αλλά και των ΜΜΕ τα τελευταία δύο χρόνια. Παράλληλα, η προσπάθεια των διοικούντων τη Ρεάλ να αποκτήσουν τον Νταβίντ ντε Χέα από την Μάνστεστερ Γιουνάινεντ αποτελεί ακόμα ένα δείγμα πως ο "Σαν Ίκερ" δεν θα είναι η πρώτη επιλογή τα επόμενα χρόνια.

Γι' αυτό το λόγο είναι ανοιχτός σε προτάσεις, με τη Ρόμα να έχει δείξει "ζεστό" ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

"Όπως έχω ξαναπεί, η Ρόμα είναι ένα τεράστιο μέγεθος. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και είμαστε κολακευμένοι από τις συγκεκριμένες φήμες. Αγαπάμε την πόλη και τον παλμό των οπαδών της", σχολίασε ιταλικό πόρταλ "Roma 24".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Tuttomercatoweb.com" το Σάββατο (27/06) υπήρξε η πρώτη επαφή μεταξύ των Ρωμαίων και της πλευράς του Κασίγιας, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα θετικό.

Μοναδικό "αγκάθι" οι οικονομικές απαιτήσεις της Ρεάλ, καθώς η Ρόμα δεν προτίθεται να προσφέρει περισσότερα από 3.000.000 ευρώ παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του 33χρονου άσου ολοκληρώνεται σε 2 χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK