Θετικός ο απολογισμός του Δώνη

Σε έναν μίνι απολογισμό των πέντε πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος προχώρησε ο Γιώργος Δώνης, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπο. Η έλλειψη αγωνιστικών υποχρεώσεων το Σαββατοκύριακο ευνοούσε άλλωστε κάτι τέτοιο. Ο νεαρός προπονητής εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Θετικός ο απολογισμός του Δώνη
Σε έναν μίνι απολογισμό των πέντε πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος προχώρησε ο Γιώργος Δώνης, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου. Η έλλειψη αγωνιστικών υποχρεώσεων το Σαββατοκύριακο ευνοούσε άλλωστε κάτι τέτοιο. Ο νεαρός προπονητής εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

«Όσον αφορά την αμυντική τακτική της ομάδας από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιωνόμαστε και είναι δύσκολο οι αντίπαλες ομάδες να διασπάσουν την άμυνά μας. Άλλωστε τα τρία από τα τέσσερα γκολ που δεχτήκαμε ήταν άκυρα» , τόνισε ο Δώνης αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη στάση της διαιτησίας προς την ΑΕΛ και πρόσθεσε: «Στην ανάπτυξη του παιχνιδιού όμως παρουσιάζουμε σκαμπανεβάσματα και εκεί θα πρέπει να ρίξουμε περισσότερο την προσοχή μας. Θέλουμε η ομάδα να αποκτήσει σταθερότητα σε υψηλό επίπεδο» .

Μπορεί το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ να αργεί ακόμα, όμως ο τεχνικός της ΑΕΛ τοποθετήθηκε και σε αυτό το θέμα. «Με τον αγώνα αυτό ολοκληρώνεται μία εξάδα δύσκολων αγώνων, εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν εκτός έδρας. Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι ένα ντέρμπι. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και σίγουρα θα αναζητήσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Είναι μία ιστορική ομάδα όμως εμείς θα κοιτάξουμε να είμαστε καλοί στον αγώνα, σοβαροί και πειθαρχημένοι, ώστε να παίξουμε αυτό το ποδόσφαιρο που μπορούμε να παίζουμε» .

Προχωρώντας σε ένα ακόμα συμπέρασμα που απορρέει από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, ο Γιώργος Δώνης είπε: «Μου αρέσει ότι μας υπολογίζουν ως ομάδα. Πρέπει να μας αρέσουν τα δύσκολα, γιατί μέσα από τις δυσκολίες μπορούμε να γίνουμε πιο ομάδα» .

News 24/7

24MEDIA NETWORK