"Θετικός" ο Σούστερ απέναντι στην Εθνική

"Θετικός" ο Σούστερ απέναντι στην Εθνική

Σύμφωνα με όσα είπε ο Σούστερ η Ελλάδα, την οποία αντιμετώπισε το 1980 ως παίκτης, είναι ικανή να κάνει την υπέρβαση και να πάρει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο, κάνοντας το καλύτερο. " Οι Έλληνες συμμετέχουν για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια σε μια διοργάνωση με κύρος και από αυτούς πρέπει να περιμένεις ακόμα και το καλύτερο ". Για τις άλλες ομάδες του ομίλου μας, ο Σούστερ τόνισε ότι αν οι Ισπανοί αν δεν πάνε καλά θα θεωρηθεί πλήρης αποτυχία, ενώ για τους Ρώσους είπε ότι οι ελπίδες τους να κάνουν κάτι καλό είναι ελάχιστες.

Πάντως ο Γερμανός τεχνικός θεωρεί ως φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου την Πορτογαλία, ενώ ελπίδες έχουν η Γαλλία, η Ιταλία και η Τσεχία. "Μεγάλο φαβορί για την πρωτιά είναι σίγουρα η Πορτογαλία, καθώς αγωνίζεται εντός έδρας. Όμως η Γαλλία, η Ιταλία και η Τσεχία είναι ικανές να την απειλήσουν".

Όσον αφορά την ομάδα της πατρίδας του, τη Γερμανία, όπου προπονητής είναι ο Ρούντι Φέλερ, θεωρεί ότι είναι δεν ικανή να φτάσει πολύ ψηλά καθώς δεν έχει πλέον το ειδικό βάρος να το πράξει

News 24/7

24MEDIA NETWORK