Θλίψη στην ΑΕΚ

Η σημερινή μέρα είναι μέρα πένθους για όλη την οικογένεια της ΑΕΚ, καθώς η κόρη του εκ των ιδρυτών του Συλλόγου, Παντελή Καραγιάννη, Βασιλική, άφησε την τελευταία της πνοή σκορπίζοντας θλίψη στην κοινωνία της "Ένωσης".

Θλίψη στην ΑΕΚ

Η Βασιλική Καραγιάννη, κόρη του εκ των ιδρυτών της ΑΕΚ και μέλους της παρέας του '24 που έδωσε σάρκα και οστά στον Σύλλογο, Παντελή, είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο είχε σοβαρό αντίκτυπο στην κατάσταση της υγείας της που είχε επιδεινωθεί δραματικά. Τους τελευταίους μήνες είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο της Βούλας με την επίσημη ΑΕΚ να αναλαμβάνει τα έξοδα της νοσηλείας της.

Από τον θάνατο του πατέρα της το 1998 και έπειτα, έδινε το "παρών" σε πολλές εκδηλώσεις της ΑΕΚ, ήταν κοντά σε όλους τους προέδρους αλλά και στους οργανωμένους οπαδούς τους οποίους επισκεπτόταν συχνά και αποκαλούσε "παιδιά της". Πρόκειται για έναν άνθρωπο αρκετά αγαπητό στην ΑΕΚ και μία γλυκύτατη και αξιοπρεπή φιγούρα...

Η επίσημη ΑΕΚ θα καλύψει όλα τα έξοδα της κηδείας της Βασιλικής Καραγιάννη (κόρη του εκ των ιδρυτών του Συλλόγου, Παντελή). Η κηδεία θα γίνει την Πέμπτη στις 15:30 στο Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου, κοντά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εντός της ημέρας αναμένεται να γνωστοποιηθεί και το μέρος της κηδείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ ασχολείται αποκλειστικά με τα της τελετής, καθώς κανένας οικείος της Βασιλικής Καραγιάννη δεν έχει ενδιαφερθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK