Θολό το τοπίο για μπάτζετ

Οι μέρες είναι γιορτινές, οι περισσότεροι παίρνουν τα δώρα τους, στην ΑΕΚ όμως τα πράγματα φαίνεται πως είναι διαφορετικά, αφού ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ακόμη περιμένει το δικό του δώρο.

Θολό το τοπίο για μπάτζετ
Αναφερόμαστε στο... δώρο των μεταγραφών, το οποίο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα το πάρει κι αυτό γιατί όπως όλα δείχνουν το τοπίο σχετικά με το μπάτζετ των μεταγραφών του Ιανουαρίου είναι κάτι παραπάνω από θολό.

Ο Μπάγεβιτς άλλα περίμενε κι άλλα βλέπει, αφού αναφορικά με το μπάτζετ υπάρχουν διαφορετικές τάσεις μεταξύ των μετόχων, παρά το ξεκάθαρο μήνυμα του Νοτιά από τη Νέα Υόρκη πως πρέπει όλοι να βάλουν λεφτά.

Κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν γίνεται παρά τις προσπάθειες του Γιώργου Κιντή, ο οποίος προσπαθεί να το μαζέψει όλο αυτό το πράγμα και να καταφέρει να εξασφαλίσει ένα σεβαστό ποσό ενόψει Γενάρη. Γιατί από τη στιγμή που αυτό το θέμα είναι στον αέρα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν ξέρει πώς να κινηθεί στις διάφορες προτάσεις μάνατζερ που του έρχονται στο γραφείο του. Βλέπετε, άλλο είναι να ξέρεις για παράδειγμα πως το μπάτζετ θα είναι 1 εκατομμύριο ευρώ κι άλλο 4 εκατομμύρια.

Εξάλλου και ο Κιντής πόσο να ασχοληθεί ακόμα από τη στιγμή που έχει να περιμένει και ένα πιο σοβαρό θέμα; Αναφερόμαστε στη γέννηση του παιδιού του, το οποίο αναμένεται να δει το πρώτο φως αυτή την εβδομάδα.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως το προγραμματισμένο για αυτή την εβδομάδα ραντεβού του Ντούσκο με τους μετόχους με θέμα συζήτησης τις μεταγραφές ενόψει Γενάρη αναβλήθηκε και περιμένουμε να δούμε αν θα γίνει αυτή την εβδομάδα κάτι που φυσικά περιμένει με αγωνία και ο Σέρβος προπονητής για να ξέρει πώς να κινηθεί.

Κατά τα λοιπά, όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της ΑΕΚ έδειξε βίντεο στους ποδοσφαιριστές του με αγώνες του Εργοτέλη, τονίζοντας όλα τα θετικά στοιχεία της κρητικής ομάδας και κυρίως την ταχύτητα που τη διακρίνει.

Λίγο αργότερα, έβγαλε την αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα, η οποία αποτελείται από τους: Σάχα, Μάχο, Καφέ, Ζεράλντο, Χουανφράν, Ενσαλίβα, Εντίνιο, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Μπασινά, Πλιάτσικα, Μπλάνκο, Λαγό, Πελετιέρι, Κυργιάκο, Γεωργέα, Σκόκο, Ζορμπά, Παυλή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK