Θρίαμβος των Νέων του Ολυμπιακού στην έδρα του Παναθηναϊκού

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Παναθηναϊκού για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-20 της Super League, δείχνοντας το δρόμο στους "μεγάλους" του Βασίλη Βούζα.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 /  ΠΑΟ - ΟΣΦΠ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Το "αιώνιο" ντέρμπι των Νέων πήρε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 3-1 του Παναθηναϊκού ο Κορωπί στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Η Κ-20 του Ολυμπιακού σταμάτησε ένα σερί 10 νικών που "έτρεχαν" οι "πράσινοι". Μεγάλο πρωταγωνιστής ήταν ο Καμπέτσης για τον Ολυμπιακό, ο οποίος σκόραρε δυο φορές μέσα σε ένα τρίλεπτο (14' και 17'), ενώ ο Πίσπας μείωσε για τους γηπεδούχους στο 74'. Ο Βάρκας όμως έβαλε "ταφόπλακα" στα όποια σχέδια του "τριφυλλιού" για ισοφάριση, κάνοντας το 3-1 στο 90'.

Στο Κορωπί βρέθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, όπως καιο Μαρίνος Ουζουνίδης. Στις εξέδρες ήταν καιοι Γιάννης Γκούμας, Σπύρος Λιβαθηνός, Νίκος Λυμπερόπουλος, Τάκης Φύσσας, Κυριάκος Καραταΐδης, Σπύρος Μαραγκός και Στράτος Αποστολάκης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:Ξενόπουλος, Ξηρός (59' Βαλμάς), Μαυρομάτης, Ζερβόπουλος, Ντόκο, Μίγγος, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος, Πίσπας (84' λ. τρ. Δημητρούλας), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης (77' Κουντουριώτης).

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού:Αγγελόπουλος, Κούγιος (77' Χατζηιωαννίδης), Φουάσης, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου (69' Πέιος), Βάρκας, Ξενιτίδης (88' Πλέγας), Καμπέτσης, Μεγαρίτης, Βρουσάι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK